Kasvetaan yhdessä -koulutukset

Osallistu inspiroiviin ryhmäkoulutuksiimme APSIS -ratkaisuista. Kasvata osaamistasi, hanki käytännön vinkkejä, osallistu keskusteluihin ja laajenna verkostoasi - yhdellä kertaa.

Ilmoittaudu ryhmäkoulutuksiimme

Hinta: Veloituksetta. Ilmoittautuminen on sitova. Saapumatta jättämisestä veloitamme 150 euroa / hlö. 

APSIS Pro

Ryhmäkoulutus - peruskoulutus

Tule mukaan perustason kahden tunnin APSIS Pro -koulutukseen kokeneiden konsulttiemme kanssa. Neuvomme sinulle kaikki tarvittavat vaiheet tiedon tuonnista uutiskirjeen luomiseen sekä tulosten analysointiin. Helppokäyttöisen editorin avulla luot hyvännäköisiä sähköpostiviestejä ilman HTML –taitoja.
Tarkoitettu APSIS Pro asiakkaille.

Tulevat koulutuspäivät
18. tammikuuta klo 9-12 (Paikka APSIS, Iso Roobertinkatu 21)
1. maaliskuuta klo 9-12 (Huom! Uusi osoite: APSIS, Lönnrotinkatu 11)
 
Online ryhmäkoulutus - peruskoulutus
24. tammikuuta (suomenkielinen) klo 9-11 (online)
31. tammikuuta (englanninkielinen) klo 10-12 (online)

 

APSIS Pro

Edistynyt ryhmäkoulutus – Uutiskirje

Uutiskirjeen lähettäminen on todella helppoa! Vastaanottajien vaatimukset kuitenkin kasvavat, ja sinun pitää pystyä lähettämään personoitua ja relevanttia sisältöä - tällä vangitset heidän mielenkiintonsa ja ansaitset heidän luottamuksensa. Syventävässä kahden tunnin koulutuksessa neuvomme sinulle miten käytät dynaamista sisältöä ja suodattimia, miten hallinnoit dataa sekä miten luet ja hyödynnät lähetyksistä saamaasi tietoa. Tämä kaikki on edelleen helppoa, mutta vaatii vähän enemmän paneutumista asiaan ja strategian.
Tarkoitettu APSIS Pro asiakkaille.

Tulevat koulutuspäivät
25. tammikuuta klo 9-12 (Paikka APSIS, Iso Roobertinkatu 21)
15. maaliskuuta klo 9-12 (Huom! Uusi osoite: APSIS, Lönnrotinkatu 11)

 
 

 

APSIS Pro

APSIS Pro Dynamics CRM Integraatio – Ryhmäkoulutus (perus)

Tämän 90 minuutin koulutuksen aikana käymme läpi perusteet kuinka toimia tehokkaammin ja tuIoksekkaammin APSIS Pron ja Dynamics CRM välisellä integraatiolla. Mitä automatisoida? Millaisen tiedon käytöstä on hyötyä asiakkaallesi? Koulutus sopii integraation juuri käyttöön ottaneille sekä henkilöille, jotka haluavat päivittää tietotaitoaan.
Koulutus on tarkoitettu APSIS Pro & Dynamics CRM integraatio asiakkaille.

2. helmikuuta (englanninkielinen) klo 10-11.30 (online)

APSIS Pro

APSIS Pro Dynamics CRM Integraatio – Ryhmäkoulutus (edistynyt)

Tämän 90 minuutin koulutuksen tarkoituksena on tutkia tapoja miten maksimoida APSIS Pron ja Dynamics CRM:n välisen integraation hyöty. Millaisia mahdollisuuksia on kontaktien synkronoinnilla CRM:stä APSIKSEEN? Miten voit hyödyntää APSIS Pron käyttäytymistietoa luodaksesi parempaa sisältöä? Tätä varten käymme läpi mm. transactional sähköpostien mahdollisuuksia.
Koulutus on tarkoitettu APSIS Pro & Dynamics CRM integraatio asiakkaille.

9. maaliskuuta (englanninkielinen) klo 10-11.30 (online)

APSIS Profile Cloud – Ryhmäkoulutus (perus)

Opi 90 minuutin peruskoulutuksessa kolme hyödyllistä tapaa, joilla voit aloittaa käyttäytymistiedon keräämisen verkkosivuiltasi. Kuulet esimerkkejä miten hyödyntää tietoa asiakkaiden ja prospektien segmentoinnissa ja miten tarjota heille olellisia viestejä niin verkkosivuilla kuin sähköpostitse.

Koulutus on tarkoitettu APSIS Profile Cloud -asiakkaille.

3. helmikuuta (englanninkielinen) klo 10-11.30 (online)
23. maaliskuuta (englanninkielinen) klo 10-11.30 (online)

APSIS Profile Cloud – Edistynyt

APSIS Lead

APSIS Lead – Ryhmäkoulutus (perus)

Lead management
Päivitä osaamistasi ja opi tehokkaita tapoja käyttää APSIS Leadia tässä kahden tunnin ryhmäkoulutuksessa. Miten saat konvertoitua verkkosivukävijät kuumiksi liideiksi, miten luoda filttereitä perustuen verkkosivukävijän käyttäytymiseen ja miten saada tietoa raporteille ja käytäntöön.
Koulutus on tarkoitettu APSIS Lead –asiakkaille. 

Seuraava koulutuspäivä ei ole tiedossa.

APSIS Lead

APSIS Lead – Ryhmäkoulutus (edistynyt)

Markkinoinnin automaatio
Ota osaa tähän kahden tunnin markkinoinnin automaation ryhmäkoulutukseen, jossa pureudumme mahdollisuuksiin luoda reaaliaikaista, verkkosivukävijän käyttäytymiseen perustuvaa, personoitua ja olellista sähköpostiviestintää.
Koulutus on tarkoitettu APSIS Lead Nurturing –asiakkaille.  

Seuraava koulutuspäivä ei ole tiedossa.

APSIS Pro

Edistynyt ryhmäkoulutus - Survey

Käymme läpi askel askeleeta kahden tunnin koulutuksen aikana miten saat kaiken tarvittavan irti Survey -kyselytyökalusta. Kerromme millainen ulkoasu, mitkä kysymykset ja vastausvaihtoehdot toimivat parhaiten. APSIS Pro Surveyn helppokäyttöinen drag-and-drop -ominaisuus tekee kyselyiden laatimisesta helppoa ja tehokasta.
Tarkoitettu APSIS Pro Survey -asiakkaille.

Seuraava koulutuspäivä ei ole tiedossa.

 

 

APSIS Pro

Edistynyt ryhmäkoulutus - Event

Kerromme vinkit tämän kahden tunnin koulutuksen aikana miten voit hyödyntää tapahtumanhallintatyökalu APSIS Pro Eventiä järjestääksesi täyden kympin tapahtumia. Käymme läpi miten kutsu rakennetaan, miten vieraat kutsutaan paikalle, miten muistutukset lähetetään ja miten tapahtumapäivänä saadaan kirjattua vierailijat sisään sulavasti. Kerromme myös muita parhaita vinkkejä tapahtuman onnistumiseksi.
Tarkoitettu APSIS Pro Event -asiakkaille.

Seuraava koulutuspäivä ei ole tiedossa.

Tehosta oppejasi yhdessä

Jokainen Kasvetaan yhdessä –koulutuksemme on kaksiosainen ja kestää 3 tuntia. Ensimmäisessä osassa käymme läpi malliratkaisun ja harjoittelemme tyypillisiä tapauksia yhdessä. Toisessa osassa teet käytännön harjoituksia aiempien keskustelujen perusteella. Ilmoittaudu perustason koulutuksiimme, jotka on suunniteltu aloittajille ja niille, jotka haluavat virkistää osaamistaan, tai edistyneempien ominaisuuksien tapahtumiin, jotka on räätälöity edistyneemmille käyttäjille, joilla on jo kokemusta APSIS Prosta.

© APSIS International AB. Kaikki oikeudet pidätetään.