Markkinoinnin automaatio: sitouta asiakkaita

Kun olet onnistunut seuraamaan liidiesi online-käyttäytymistä, on aika ottaa seuraava askel. Kasvata liidiesi kiinnostusta osuvilla, automaattisilla lähetyksillä, jotka perustuvat heidän käyttäytymiseensä verkkosivuillasi.

Säästä resursseja ja alenna kustannuksia

Vapauta resurssejasi käyttämällä APSIS Leadin innovatiivisia markkinoinnin automaation toimintoja, vahvistaaksesi kampanjoita ja tehostaaksesi niiden vaikutusta. Automatisoidut nurturointiflowt ja raportit kuumista liideistä säästävät sekä aikaasi että energiaasi, puhumattakaan ROI:n kasvusta.

OTA YHTEYTTÄ ASIANTUNTIJOIHIMME
automatiserade utskick till dina leads

Luo kiintymystä

Automaatiotyökalujemme avulla voit rakentaa ja vahvistaa personoitua yhteyttä liidiesi kanssa. Tämä yhteys ei ainoastaan saa asiakkaita ja prospekteja palaamaan ostoksille, mutta myös parantaa asiakaskokemusta.

HALUAN HENKILÖKOHTAISEN ESITTELYN

“Meillä oli liian monta tuottamatonta asiakasta ja huonoja liidejä, ennen kuin aloimme iskeä heihin kiinni APSIS Leadilla.”

- Fredrik Rosvall, Project Manager, Afriso

Kasvata ja kehitä yhteystietokantaasi

Tuskailetko vaikeaselkoisen asiakaspolun kanssa? Onko vaikeuksia tavoittaa ja ohjata prospektejasi? Käyttämällä APSIS Leadin lomakkeita tavoitat prospektisi, ja ymmärrät heidän tarpeensa ja tavoitteensa paremmin. Tehokkaat ja yksinkertaiset tiedonkeräystoimintomme auttavat sinua tavoittamaan prospektisi helpommin kuin koskaan.

automation med e-post

Vahvista suhteita

Onko mahdollisen asiakkaasi matka ostotapahtumaan liian monimutkainen ja pitkä? APSIS Leadin liidienhoitotoiminnolla voit kohdistaa viestejä jokaiselle prospektille erikseen koko polun ajan. Tämä nostaa markkinointipanostustesi tuottavuutta, rakentaa mielipidejohtajuuttasi prospektiesi joukossa ja kasvattaa liidien määrää merkittävästi.

Kokeile markkinoinnin automaatiota käytännössä!

Kiinnostaako sinua kokea käytännössä miltä markkinoinnin automaatio voisi näyttää? Täytä oheinen lomake niin saat pintaraapaisun siihen miten automaatioketju toimii. 

Haluatko tietää liideistä lisää?

© APSIS International AB. Kaikki oikeudet pidätetään.