Personoi ja lähetä viestit automaattisesti

Ota käyttöösi uusin teknologia ja kasvata markkinointikampanjasi tehoa markkinoinnin automaatiolla: luo automatisoituja viestiketjuja, jotka perustuvat henkilön käyttäytymiseen tai tapahtumaan.

Näytä, että välität

Parhaat sähköpostit eivät ole pelkästään relevantteja: ne myös vetoavat järkeen ja tunteeseen. APSIS Pro Triggerin avulla voit personoida viestejä tilaajiesi käyttäytymisen ja mieltymysten perusteella – ja automatisoida prosessin täysin. Lopputulos? Paremmat asiakassuhteet, kasvava myynti ja korkeampi sitoutuminen.

Pidä asiakkaasi lähelläsi

Kun joku klikkaa linkkiä verkkosivullasi tai uutiskirjeessäsi, hän osoittaa kiinnostusta sinua kohtaan. Näytä oma kiinnostuksesi ja luo viestiketjuja, jotka lähtevät tilaajiesi klikkausten perusteella. Tarjoa heille ratkaisuja haasteisiin, suosittele tuotteita, lähetä alennuksia tai vaikka syntymäpäiväonnittelut! Kasvatat tuloksiasi ja parannat tilaajiesi asiakaskokemusta.

Tutustu automatisointityökaluumme.

Kokeile markkinoinnin automaatiota käytännössä!

Kiinnostaako sinua kokea käytännössä miltä markkinoinnin automaatio voisi näyttää? Täytä oheinen lomake niin saat pintaraapaisun siihen miten automaatioketju toimii. 

© APSIS International AB. Kaikki oikeudet pidätetään.