Johtoryhmä

Jokainen yritys tarvitsee hyviä johtajia. Tutustu APSIKSEN johtoryhmään!

Anders Frankel

Anders, APSIKSEN perustaja ja toimitusjohtaja on ollut osa APSISTA aina sen alusta saakka – kirjaimellisesti. Hän on erikoistunut digitaaliseen markkinointiin ja johtamiseen, intohimonaan yksinkertaistaa digimarkkinoijien elämää globaaleilla, huipputeknologian ratkaisuilla. 

Kim Mortensen

Kim tuli APSIKSEEN vuonna 2001 myyntijohtajaksi. Sen jälkeen hänestä tuli tuotantojohtaja, operatiivinen johtaja ja lopulta varatoimitusjohtaja. Kauppatieteiden tutkinnon suorittaneella Kimillä on vahvaa toimialatietämystä ja liiketoimintaosaamista ja peloton, eteenpäin katsova asenne.

Anders Hilmansson

Anders toimii APSIKSEN väliaikaisena talousjohtajana. Hän aloitti APSIKSELLA vuonna 2015 ja on ollut merkittävässä roolissa yrityksen kasvutarinassa. Anders on järjestelmällinen ja analyyttinen sekä energiaa täynnä.

Johan Krantz

Operatiivinen johtajamme Johan tuli yritykseen ProspectEyelta, jonka APSIS osti vuonna 2014. Johan kuului ProspectEyen hallitukseen, ja hänellä on yli 10 vuoden kokemus ohjelmistojärjestelmien implementoinnista, konsultoinnista ja kehityksestä.

Mattias Ward | Product Director, APSIS Profile Cloud

Mattias Ward

Mattias perusti Innometricsin vietettyään yli kymmenen vuotta eri markkinoinnin tehtävissä. Innometricsin hän perusti luodakseen aidosti erilaisen tavan tehdä online -kauppaa profiiliperusteista markkinointia hyödyntäen.

APSIS More on enemmän

Haluatko saada vinkkejä ja uusinta tietoa digitaalisesta markkinoinnista suoraan sähköpostiisi? Tilaa APSIS More –uutiskirje.

Thank you! We'll be in touch soon.

© APSIS International AB. Kaikki oikeudet pidätetään.