Johtoryhmä

Jokainen yritys tarvitsee hyviä johtajia. Tutustu APSIKSEN johtoryhmään!

emma-svalin

Emma Svalin

Emma Svalin tuli APSIKSELLE syksyllä 2017. Emmalla on pitkä johtajakokemus telecom -alalta. Hän on tehnyt töitä mm. CRM, BI ja CX -ratkaisujen parissa niin CTO kuin COO-rooleissa sekä johtoryhmässä. 

Kim Mortensen

Kim tuli APSIKSEEN vuonna 2001 myyntijohtajaksi. Sen jälkeen hänestä tuli tuotantojohtaja, operatiivinen johtaja ja lopulta varatoimitusjohtaja. Kauppatieteiden tutkinnon suorittaneella Kimillä on vahvaa toimialatietämystä ja liiketoimintaosaamista ja peloton, eteenpäin katsova asenne.

Anders Hilmansson

Anders toimii APSIKSEN talousjohtajana. Hän aloitti APSIKSELLA vuonna 2015 ja on ollut merkittävässä roolissa yrityksen kasvutarinassa. Anders on järjestelmällinen ja analyyttinen sekä energiaa täynnä.

Pelle Rosell

CMO Pelle Rosell omaa pitkän linjan kokemuksen kansainvälisestä markkinoinnista, brändin rakennuksesta ja johtamisesta sekä yritystoiminnan kehittämisestä. Hän toimi aiemmin QlikTechillä positionaan VP Brand Management. 

Marika Bertilsson

Marika on ollut tärkeä osa APSISTA aina vuodesta 2010 lähtien. Hänen roolinsa on kehittynyt rekrytoinnista APSIKSEN tärkeimmän voimavaran - ihmisten - strategisen kehittämiseen. Marikalla on yli 15 vuotta HR kokemusta niin johtajana kuin konsulttina.

Mattias Ward | Product Director, APSIS Profile Cloud

Mattias Ward

Mattias perusti Innometricsin vietettyään yli kymmenen vuotta eri markkinoinnin tehtävissä. Innometricsin hän perusti luodakseen aidosti erilaisen tavan tehdä online -kauppaa profiiliperusteista markkinointia hyödyntäen.

APSIS More on enemmän

Haluatko saada vinkkejä ja uusinta tietoa digitaalisesta markkinoinnista suoraan sähköpostiisi? Tilaa APSIS More –uutiskirje.

Thank you! We'll be in touch soon.

© APSIS International AB. Kaikki oikeudet pidätetään.