APSIS seminaarit

Osallistu suosittuihin seminaareihimme! Seminaareissamme puhuvat parhaat sähköpostimarkkinoinnin, markkinoinnin automaation ja digitaalisen markkinoinnin asiantuntijat. Pääset myös verkostoitumaan alan parhaiden ammattilaisten kanssa – täysin veloituksetta.

Seuraavien APSIS seminaarien ajankohdat

Aika: 20.4.2017 | klo 8.30-11.00
(Aamiainen 8.30-9 ja puheenvuorot 9-11) 
Paikka: Tennispalatsi, Salomonkatu 15, Helsinki

Ilmoittaudu mukaan!
Lue lisää alta päivän aiheista.

Automaation hyödyntäminen verkkokaupassa

Markkinoinnin automaatio ja data-driven markkinointi ovat keskiössä, kun haluat tehostaa verkkokaupan toimintaa, kasvattaa myyntiä ja tarjota paremman asiakaskokemuksen. (puheenvuoro englanniksi)

Verkkokaupan kasvattaminen - mitä trendeistä jää käteen kauppiaalle?

Partneripuheenvuoro: Ambientia
Digitalisaation myötä yritys toisensa jälkeen yllättää markkinan luomalla palvelun, jota sen ei pitänyt pystyä lanseeraamaan. Voisiko siis ajatella, että jokaisella on samat mahdollisuudet menestyä?

Asiakascase: Kämp Collection Hotels

Miten yksi Suomen tunnetuimmista ja arvostetuimmista hotelliketjuista on hyödyntänyt markkinoinnin automaatiota ja CRM-integraatiota markkinoinnissaan? Millaisia hyötyjä ja tuloksia he ovat saavuttaneet?

Kansainvälistä osaamista paikallisella painotuksella

Järjestämme säännöllisesti seminaareja digitaalisen markkinoinnin parhaista käytännöistä ja trendeistä. Jaamme sinulle mielellämme osaamistamme yksinkertaisesta uutiskirjeen suunnittelusta tehokkaaseen liidienhankintaan ja markkinoinnin automaatioteknologioihin – täysin veloituksetta. Tilaa uutiskirjeemme, niin saat tiedon seminaareista ensimmäisenä suoraan sähköpostiisi!

© APSIS International AB. Kaikki oikeudet pidätetään.