APSIS seminaarit

Osallistu suosittuihin seminaareihimme! Seminaareissamme puhuvat parhaat sähköpostimarkkinoinnin, markkinoinnin automaation ja digitaalisen markkinoinnin asiantuntijat. Pääset myös verkostoitumaan alan parhaiden ammattilaisten kanssa – täysin veloituksetta.

Seuraavien APSIS seminaarien ajankohdat

Vaasa 23.2.2017

Paikka: Original Sokos Hotel Royal Vaasa
Klo: 8.30-11.00
ILMOITTAUDU

Aiheina:
Kohdennetua markkinointia dataa hyödyntäen
Miten saat kerättyä ja tuotua tietoa eri siiloista sekä hyödynnettyä sitä kohdennetussa, monikanavaisessa markkinoinnissa reaaliaikaisesti. Mahdollisuudet ovat valtavat, mutta mitä kaikkea tulee ottaa huomioon matkan varrella?

Tehokasta liidien hallintaa
Toisena aiheena kerromme miten tuoda myyntiä ja markkinointia lähemmäksi toisiaan. Miten markkinointi voi tuottaa parempia liidejä myynnille ja toisaalta miten myynti pystyy keskittymään olennaiseen tulosten kasvattamiseksi?

Lisää klikkauksia
Teetpä minkälaista markkinointiviestintää mitä tahansa kanavia käyttäen, jos et saa vastaanottajaa aktivoitumaan ja klikkaamaan, panostus jää turhaksi. Seminaarin viimeisenä teemana annamme käytännön vinkkejä, miten saat lukijan klikkaamaan viestejäsi ja konversiosi kasvamaan.

Tilaisuus on ilmainen ja pureudumme näihin teemoihin heti aamiaisen jälkeen.

Aikaisempien APSIS seminaarien ideoita, palautetta ja kuvia löydät Twitteristä, #breakfastwithapsis

Kansainvälistä osaamista paikallisella painotuksella

Järjestämme säännöllisesti seminaareja digitaalisen markkinoinnin parhaista käytännöistä ja trendeistä. Jaamme sinulle mielellämme osaamistamme yksinkertaisesta uutiskirjeen suunnittelusta tehokkaaseen liidienhankintaan ja markkinoinnin automaatioteknologioihin – täysin veloituksetta. Tilaa uutiskirjeemme, niin saat tiedon seminaareista ensimmäisenä suoraan sähköpostiisi!

© APSIS International AB. Kaikki oikeudet pidätetään.