APSIS seminaarit

Osallistu suosittuihin seminaareihimme! Seminaareissamme puhuvat parhaat sähköpostimarkkinoinnin, markkinoinnin automaation ja digitaalisen markkinoinnin asiantuntijat. Pääset myös verkostoitumaan alan parhaiden ammattilaisten kanssa – täysin veloituksetta.

Ilmoittaudu mukaan APSIS seminaariin | Helsinki 21.3.2018

Käytännön vinkkejä markkinoinnin automaatioon

Aika: 21.3.2018 | klo 8.30-10.30
Paikka: Tennispalatsi, Salomonkatu 15, Helsinki

Markkinoinnin automaatio on monien yritysten työlistalla tänä vuonna - kuten pitääkin. Tutkimukset ja kokemukset niin meiltä Suomesta kuin maailmalta ovat osoittaneet, että markkinoinnin automaatio tuo tulosta sekä auttaa sitouttamaan ja parantamaan asiakaskokemusta.

Kerromme seminaarissamme miten pääset liikkeelle markkinoinnin automaatiossa, mitä tulee huomioida matkan varrella, millaisia haasteita muut yritykset ovat kohdanneet - ja miten he ovat selättäneet ne. Kerromme asiakasesimerkkien kautta millainen vaikutus markkinoinnin automaatiolla on ollut heidän yrityksensä menestykseen ja millä keinoin sinä voit parantaa omaa tekemistäsi ja saada tuloksia.

Seminaarista hyötyvät parhaiten yritykset, jotka ovat aloittamassa markkinoinnin automaation tai juuri aloittaneet projektin, mutta kaipaavat vinkkejä ja haluavat kuulla parhaista käytännöistä.

Puheenvuorot:
3 x Customer engagement with marketing automation
Wilhelm Salhberg, Commercial Product Manager, APSIS

Vinkkejä meiltä ja maailmalta - avaimet markkinoinnin automaatiossa onnistumiseen
Marianne Lindkvist, Key Account Manager, APSIS

Tunnelmia aiemmista seminaareista löydät #breakfastwithapsis

Kansainvälistä osaamista paikallisella painotuksella

Järjestämme säännöllisesti seminaareja digitaalisen markkinoinnin parhaista käytännöistä ja trendeistä. Jaamme sinulle mielellämme osaamistamme yksinkertaisesta uutiskirjeen suunnittelusta tehokkaaseen liidienhankintaan ja markkinoinnin automaatioteknologioihin – täysin veloituksetta. Tilaa uutiskirjeemme, niin saat tiedon seminaareista ensimmäisenä suoraan sähköpostiisi!

© APSIS International AB. Kaikki oikeudet pidätetään.