APSIS syventää yhteistyötä Hankkijan kanssa


APSIS ja Hankkija ovat solmineet yhteistyösopimuksen APSIS Profile Cloudista. Sopimus tulee syventämään osapuolten välistä yhteistyötä merkittävästi markkinoinnin automaation osalta.

”Päädyimme APSIKSEN ratkaisuun markkinointiautomaatiomme tehostamisessa, sillä koimme, että Profile Cloud pystyi tarjoamaan kaikki meille tärkeät ominaisuudet yhdessä paketissa.  Haluamme palvella asiakkaitamme entistä paremmin ja meille on tärkeää, että asiakkaat voivat valita minkälaista viestintää he Hankkijalta saavat. Oikein kohdennettu ja ajoitettu markkinointi muuttuu palveluksi”, Heikki Rajamäki, Sähköisen markkinoinnin päällikkö, Hankkija Oy:sta kertoo. 

“Olemme innoissamme, että pitkäaikainen yhteistyökumppanimme Hankkija luotti osaamiseemme, vaikka Suomessa olemme varsin tuore peluri omnichannel-ratkaisuiden markkinassa. Profile Cloud tiimillämme on kuitenkin vuosien kokemus suurten yritysten omnichannel-ratkaisujen käyttöönotoista muilla markkina-alueilla”, sanoo Hanna Ilén, Country Manager, APSIS Finland.

APSIS Profile Cloud liitettiin APSIKSEN tarjontaan Innometricsin yrityskaupan myötä kesäkuussa 2016. APSIS Profile Cloud –ratkaisun ansiosta yritysten on mahdollista tuoda asiakas- ja prospektitietoa eri järjestelmistä sekä hyödyntää sitä aidosti personoidussa, reaaliaikaisessa ja monikanavaisessa markkinoinnissa.

APSIS lyhyesti:
APSIS on omnichannel-, markkinointiautomaatio-, liidinhallinta-, sähköpostimarkkinointi- sekä verkkokaupan myyntiä tehostavien ratkaisujen toimittaja. APSIKSEN skaalautuvat ratkaisut ovat käytössä jo yli 6000 organisaatiossa ympäri maailman. APSIKSEN ratkaisut auttavat asiakasorganisaatioita toteuttamaan digitaalista markkinointia helposti ja kustannustehokkaasti, sekä saavuttamaan merkittäviä tuloksia.
Lue lisää osoitteesta www.apsisfinland.fi

Hankkija lyhyesti:
Agrimarket ja Multasormi muuttivat nimensä perinteitä kunnioittaen Hankkijaksi vuoden 2016 alusta alkaen. Hankkija on Suomen johtava maatalouskauppaketju ja se on merkittävä toimija myös puutarha-, harraste- ja lemmikkieläinkaupassa. Hankkijalla on 53 myymälää ja maatalouden monipuolisin verkkokauppa Suomessa. Hankkijan omistaa tanskalainen Danish Agro -ryhmä. Hankkija Oy:n palveluksessa työskentelee noin 800 työntekijää ja Hankkija-ryhmän liikevaihto vuonna 2015 oli 819  milj. euroa.
Lue lisää osoitteesta www.hankkija.fi

Kysymyksiin  vastaa:
Hanna Ilén, Country Manager, APSIS Finland
Puh. 0400 832 342