APSIS ja ProspectEye ilmoittavat yhdistymisestäYhdistymisen myötä yritykset terävöittävät ja laajentavat tarjontaansa ja palveluitaan asiakkailleen yhdessä. Yritykset täydentävät hyvin toisiaan asiakkaiden, osaamisen ja teknologian osalta, ja muodostavat vahvan toimijan markkinointiautomaation toimialalle

Yritysten yhteisen liikevaihdon odotetaan nousevan yli 250 miljoonaan Ruotsin kruunuun vuonna 2014. Kauppa odotetaan saatavan loppuun tammikuun 2014 alussa.

“Oikein tehtynä markkinointiautomaatio parantaa asiakaskokemusta, lisää myyntiä ja tarjoaa merkittävää lisäarvoa markkinoijille.Tämä on alue jossa meillä on mahdollisuus auttaa yrityksiä toteuttamaan nämä arvot. Olemme aikojen saatossa kehittäneet tiiviin yhteistyön ja saaneet merkittävän määrän yhteisiä asiakkaita ProspectEyen kanssa. Näemme yhdessä vahvan potentiaalin nousta Pohjoismaiden johtavaksi toimijaksi liidienhallinnassa ja markkinointiautomaatiossa, joissa uskomme näkevämme merkittävää kasvua”, sanoo Kim Mortensen, APSIKSEN toimitusjohtaja.

“Yhdistymällä APSIKSEN kanssa, voimme tarjota vieläkin enemmän lisäarvoa asiakkaillemme hyödyntämällä markkinointiautomaation mahdollisuuksia. Odotamme yhteistä liiketoiminnan kehitystä ja edelleen jatkuvaa kasvua”, sanoo ProspectEyen toimitusjohtaja Mathias Thulin.

APSIS Group AB Nopeasti kasvava APSIS perustettiin vuonna 2001.
Se tarjoaa perinteisiä markkinointitoimenpiteitä merkittävästi korkeamman tuoton asiakkaille, jotka investoivat sähköposteihin ja digitaaliseen mediaan. Päätuote APSIS Pro on tällä hetkellä Pohjois-Euroopan eniten käytetty sähköpostimarkkinoinnin työkalu, jolla on yli 6 000 yritysasiakasta yli 40 maassa. Heidän helppokäyttöisessä työkalussaan on tehokkaita ominaisuuksia, joiden avulla voi luoda, lähettää ja seurata sähköpostikampanjoita, mikä auttaa asiakkaita keskittymään sisältöön ja menestymään omasa sähköpostimarkkinoinnissaan. APSIKSELLA on toimipisteitä 7 maassa (Ruotsi, Norja, Tanska, Suomi, Turkki, Puola ja Hong Kong), markkinajohtajan asema Pohjoismaissa, ja kasvavat toiminnot manner-Euroopassa ja Aasiassa. APSIKSEN omistaa Norvestor V L.P, jonka neuvonantajina toimivat norjalainen riskipääomayhtiö Norvestor Equity AS sekä APSIKSEN ja ProspectEyen johto ja työntekijät (yhdistymisen jälkeen).

ProspectEye AB
ProspectEye perustettiin vuonna 2007, ja sillä on näyttöä yli 70 % myynnin vuosittaisesta kasvusta viimeisten kolmen vuoden ajalta. Yritys tarjoaa liidienhallinnan ja –hankinnan ratkaisuja yli 400 asiakkaalle Pohjoismaissa. ProspectEyellä on 15 työntekijää, ja toimipisteet Malmössä ja Tukholmassa.

Lisätietoja:
Kim Mortensen, toimitusjohtaja, APSIS. Puhelin: +46 40 68 54 641 Matkapuhelin: +45 31 68 35 94 Sähköposti: kim.mortensen@apsis.com