Yksi näkymä – yksi kokonaisuus

Yksi työkalupakki

Yksi alusta

Yksi sisäänkirjautuminen

Yksi ohjausnäkymä

Yksi kalenteri

Yksi asiakasnäkymä

Yksi APSIS

APSIS One

insights

One Insights

One Insights tarjoaa tietoa ja kokonaiskuvan, joita tarvitset ymmärtääksesi dataa lukemattomista kanavista ja kosketuspinnoista. Tunne yleisösi, ennakoi ja vaikuta seuraavaan siirtoon. Fiksumpia päätöksiä, helposti.

audience

One Audience

Audience näyttää sinulle tärkeimmät tiedot asiakkaistasi, kontakteistasi ja tilaajistasi. Kokonaisvaltaisen asiakasnäkymän myötä voit rakentaa ja hienosäätää segmenttejä ja profiileja. Kaikki yhdessä paikassa.

tools

One Powerful Toolbox

Mitä tarvitset saadaksesi asiakkaisiisi henkilökohtaisen yhteyden omnikanavaisessa maailmassa? Modulaarisuus takaa, että voit valita juuri oikean työkalun kuhunkin tarpeeseen. Kaikki ovat saatavilla yhdellä dataohjatulla alustalla.

One
sms

SMS

SMS

Tekstiviesti on erinomainen huomion vangitsija. Pidä asiakkaasi ajan tasalla, tai anna uskollisille asiakkaillesi alennuskoodi. Mahdollisuuksia tekstiviestien hyödyntämiseen on monia.

survey

Kyselyt

Kyselyt

Yksinkertaisten mutta silti tehokkaiden kyselyiden tekeminen vaatii silmää yksityiskohdille. Työkalumme avulla voit helposti mukauttaa kysymyksiä ja kenttiä saadaksesi tärkeimmät tiedot.

email

Sähköpostit

Sähköpostit

Liikevaihtoa, bränditunnettuutta ja sitoutumista – kaikki tämä sähköpostimarkkinoinnin työkalullamme. Helppokäyttöinen drag-and-drop –työkalu toinen toistaan upeampien sähköpostin luomiseksi.

ecommerce

Verkkokaupan automaatiot

Verkkokaupan automaatiot

Riippumatta siitä, missä vierailijasi ovat asiakaspolulla, sinun tulee jatkuvasti tuupata heitä eteenpäin. Verkkokaupan automaatiot auttavat sinua tavoittamaan asiakkaan oikealla viestillä, oikeaan aikaan – kaikissa asiakaspolun vaiheissa.

 

event

Tapahtumat

Tapahtumat

Jokaisen onnistuneen tapahtuman takana on valtavasti suunnittelua ja järjestelyä. Vapauta aikaasi automatisoimalla kutsut, vahvistukset, muistutukset ja seuranta. Keskity siihen, mikä on todella tärkeää: asiakkaidesi ja brändisi arvon lisääminen.

marketing-automation

Markkinoinnin automaatio

Markkinoinnin automaatio

Lähetä oikea viesti oikealle henkilölle oikeaan aikaan. Intuitiivinen markkinoinnin automaatiomme antaa kontrollin ja tarvittavat työkalut jokaiselle markkinointi- ja myyntiorganisaatiolle.

ecommerce-recommendation

Suositukset

Suositukset

Mukauta sähköpostisi ja verkkosivustosi suosituksilla, jotka perustuvat tuotteisiin, joita  yksittäinen kävijä on äskettäin selaillut tai ostanut. Tai anna koko asiakaskuntasi mieltymysten vaikuttaa siihen, mitä tuotteita nostat esille.

forms

Lomakkeet

Lomakkeet

Personoidun markkinoinnin lähtökohtana on tehokas konversiopiste. Työkalumme avulla voit luoda älykkäitä lomakkeita, jotka sulautuvat saumattomasti verkkosivustoosi. Ilman, että joudut kirjoittamaan riviäkään koodia.

Tätä on APSIS One

APSIS One on integroitu dataohjattu markkinointialusta, jossa on modulaarinen valikoima työkaluja markkinoinnin automaatioon, verkkokaupan automaatioon ja sähköpostimarkkinointiin. Alusta tarjoaa visuaalisen näkymän ja yksityiskohtaista kohderyhmätietoa sekä ideoita niiden hyödyntämiseksi käytännössä. Kaikki tämä yhdessä paketissa dataohjatuille markkinointiorganisaatioille omnichannel-maailmassa. 

 

© APSIS International AB. Kaikki oikeudet pidätetään.