"APSIS Pro herätti nukkuvat asiakkaamme"


Draftit pitää yritykset Ruotsin lainsäädännön mukaisten sopimusehtojen kärjessä älykkäillä, internet-pohjaisilla työkaluilla. Draftit tarjoaa asiakkailleen lakipykälät huomioon ottavan online-alustan ja tukipalvelut esimerkiksi henkilöstöhallintoa ja koulutusta varten. Markkinointijohtaja Jonas Eriksson kertoo: “Haluamme olla proaktiivisia ja todella auttaa asiakkaitamme näyttämällä heille mitä mahdollisuuksia alustamme voi tarjota.”

Woman holding phone email

Haaste


Draftit halusi tehdä heidän nukkuvista asiakkaistaan aktiivisia ja lisätä myyntiä yksinkertaisella ja kustannustehokkaalla tavalla, ja lisäksi sitouttaa asiakkaansa sekä tarjota säännöllisesti lisäarvoa.

"Sähköposti oli meille looginen valinta, koska jouduimme nopeasti olemaan yhteydessä tuhansiin asiakkaisiin. Yksinkertaisella ja kustannustehokkaalla työkalulla kohdistimme viestin jokaiselle asiakkaallemme."
– Jonas Eriksson, Markkinointijohtaja, Draftit

Ratkaisu

Draftit alkoi käyttää APSIS Pro –palvelua ja integroi sen käytössään olevaan Microsoft Dynamics –CRM-järjestelmään. APSIS Pro:n avulla Draftit alkoi tavoittaa ja pitää yhteyttä yksittäisiin asiakkaisiinsa säännöllisesti. Tuotepäälliköt analysoivat sähköpostimarkkinoinnin tietoja ja määrittelivät yhteydenpidon painopisteen muille kanaville.

Tulokset

Entä Draftitin tulokset? “Sähköpostikampanjamme tulokset ovat olleet uskomattomia. Sen lisäksi, että kasvatimme myyntiämme satoja tuhansia Ruotsin kruunuja, vähensimme myös peruutuksia 88 %. Laskimme kampanjallemme 1200 % ROIn.”, sanoo Eriksson. Kampanja näytti Draftitille myös kuinka he voivat käyttää sähköpostia auttaakseen asiakkaita löytämään lisäarvon Draftitin järjestelmien käytöstä.

Tutustu ratkaisuihimme etunenässä