"APSIKSEN järjestelmä takaa luotettavuuden ja hyvän toimitettavuuden."


Færgen on tanskalainen, Bornholmissa vuonna 1866 perustettu laivayhtiö, jolla on kahdeksan reittiä Tanskan ja Ruotsin välillä.

Færgen laiva merellä.

Haaste


Osana toimintojensa kehitystä, yritys etsi keinoja vähentää asiakaspalvelunsa työtaakkaa ja luoda parempia kommunikointitapoja asiakkaidensa kanssa - sisäisiä resursseja käyttämällä, asiakastyytyväisyyttä parantamaan.

 

Ratkaisu

Myynnin ja APSIS Konsultoinnin PS-tiimin (professional services) hienon yhteistyön ansiosta Færgenille esiteltiin juuri heidän tarpeisiinsa sopiva APSIS markkinoinnin automaatio –ratkaisu, ja Færgen oli valmis aloittamaan käytön välittömästi.

“Asiakkaamme Færgenilla saavat hyvää palvelua ja voivat tuntea olonsa turvalliseksi tulevan matkansa suhteen, kiitos APSIKSEN hyvän toimittavuuden ja luotettavuuden.”
- Simon Lambrecht-Deleuran, E-commerce Manager, Færgen

4


Kieltä

+100 000 EUR


Lisämyyntiä laivoilla

85 %


Parempi asiakastyytyväisyys

Tulokset


Færgen ei alunperin pitänyt yhteyttä asiakkaisiin automatisoiduilla sähköposteilla. Aluksi Færgen loi sähköpostiautomaatiot neljälle eri kielelle, APSIS markkinoinnin automaatiota hyödyntäen. Nuo automaatiot on linkitetty palvelemaan risteilyasiakasta tehdyn varauksen jälkeen, ennen matkalle lähtöä: varausvahvistus, vahvistus lipun vaihdosta, tietoa matkan päivitysmahdollisuuksista (upgrade) ja muistutus lähestyvästä matkasta kolme päivää ennen lähtöä.

"Ennakoivat ja automatisoidut sähköpostit helpottavat asiakasta löytämään ratkaisun itse verkosta ja sähköpostin kaupalliset osat ovat muuttuneet suoraan kasvaneeksi liikevaihdoksi", kertoo Lambrecht-Deleuran. Vaikka toiminnot ovat olleet käytössä vasta vähän aikaa, Færgenin saamat tulokset ovat selvästi nähtävissä: asiakaskokemus on parantunut ja asiakkaiden tyytyväisyys on lisääntynyt paremman yhteydenpidon ansiosta. Puhumattakaan liikevaihdon kasvusta 100 000 eurolla, laivoilla tapahtuneen lisämyynnin ansiosta. Færgenin tapaus osoittaa, että melko yksinkertaisella sähköpostiautomaatiolla on mahdollista saavuttaa huomattavia etuja.

Haluatko tietää lisää?