"APSIS Lead kasvatti myyntiä ja toi lisää liidejä."

Yrityksestä

Suomalainen Otaverkko tarjoaa kattavaa teknologiaosaamista ja korkealaatuisia, personoituja ratkaisuja, jotka varmistavat heidän käyttäjiensä IT-ympäristön toiminnallisuuden, käytettävyyden ja tietoturvan.
 

Haaste

Yrityksenä Otaverkon tarkoitus oli kasvaa kannattavasti. He halusivat lisätä myyntiään ja saada uusia asiakkaita kiinnittämällä huomiota ainoastaan kiinnostuneisiin asiakkaisiin.

”Tulokset oikea-aikaisesta yhteydenotosta asiakkaisiin näkyivät nopeasti. Saimme huomattavasti aiempaa enemmän myyntikäyntejä nopeasti, ja tavoitimme asiakkaita, joita emme muutoin olisi huomanneet."
– Fredrik Slotte, myyntipäällikkö, Otaverkko

Ratkaisu

Otaverkko oli jo käyttänyt APSIS Pro –palvelua kasvattamaan ja jäljittämään tietojen kulkua heidän sähköpostilähetyksistään. Yritys alkoi myös käyttää B2B-myynnin ratkaisua, APSIS Leadia, niiden asiakkaiden seuraamiseen, jotka osoittivat kiinnostusta heidän verkkosivuillaan.

Tulokset


“Saimme APSIS Leadin avulla arvokasta tietoa verkkosivuillamme vierailluista yrityksistä ja heitä kiinnostavista palveluista. Myynti kasvoi valtavasti, koska myyntimme voi ottaa suoraan ottaa yhteyttä asiakkaisiin, jotka ovat jo kiinnostuneita ratkaisuistamme. Kiitos tämän, työmäärämme väheni merkittävästi”, sanoo myyntipäällikkö Fredrik Slotte.

Automaattisten raporttien kaltaiset toiminnot osoittautuivat erityisen hyödyllisiksi. ”Kiitos APSIS Lead –raportin, meidän oli helppo suodattaa asiakkaita jotka olivat käyneet verkkosivustollamme useammin kuin kerran”, sanoo Slotte.

Se, että yritys käytti jo hyvin yhteensopivaa APSIS Pro–palvelua, oli merkittävässä osassa heidän menestystään. ”APSIS Lead kertoi meille, milloin vierailija oli tullut verkkosivustollemme uutiskirjeen kautta. Silloin saimme kävijän sähköpostiosoitteen ja voimme ottaa yhteyttä häneen suoraan”, summaa Slotte.

 

Haluatko nähdä työkalumme itse?