expand package

Yhdistä sovellusdata ja varmista saumaton kokemus


Mobiilimaailmassa tarve saumattomille digipoluille ulottuu nykyään myös asiakkaan ja brändin vuorovaikutukseen, jota tapahtuu räätälöityjen sovellusten kautta. Laajenna työkalupakkiasi APSIS One Expand -sovellustyökalulla ja tarjoa oikeasti henkilökohtaisia kokemuksia tallentamalla ja yhdistämällä sovelluksen sisäistä toimintaa APSIS One Audiencen asiakasprofiileihin.

Näkymä APP markkinointialustaan. Markkinointia brändisi omassa sovelluksessa-

Digimarkkinointia mobiilisukupolvelle


Sitouta sovelluksen käyttäjät ponnahdusikkunoiden ja rekisteröitymispalkkien kaltaisten ilmoitusten avulla. Niiden avulla voit luoda ja käynnistää automaattisia vastauksia, jotka perustuvat sovelluksen käyttäjän käyttäytymiseen. Lisäksi voit hyödyntää dataa käyttäytymiseen perustuvissa segmenteissä ja syventää näin personointia.

view of interaction capturing

Tallenna jokainen toiminto ja riko siilot


Täydennä APSIS One Audience -ratkaisua relevanttien segmenttien avulla keräämällä sovelluksen sisäistä käyttäytymisdataa ja toimi sen perusteella. Ratkaisuun kuuluva Software Developer Kit (SDK) mahdollistaa sovellusten käyttäytymisdatan tallentamisen ja seuraamisen.

view of intuitive reporting

Intuitiiviset raportit


Kerää oivalluksia käyttäjäystävällisten ja intuitiivisten raporttien avulla. Analysoi tuloksia ja opi, mikä saa yleisön klikkaamaan.

APSIS One paketit


Essential

Expand

Enrich