Konsultointi: hallitse menestystäsi

Voimme tehdä tuotteidemme käytöstä sinulle ja tiimillesi vieläkin helpompaa. Kerro meille mitä tarvitset.

Valjasta potentiaalisi ja visiosi

Sinulla on lista tilaajista ja kokonainen työkalupakki huippuluokan digitaalisia työkaluja, mutta mitä tapahtuu seuraavaksi? Kysy teknisiltä asiantuntijoiltamme. He varmistavat, että sinulla on tarvittava käytännön osaaminen ja tuki, joita tarvitset saadaksesi digitaalisesta markkinoinnistasi kaiken irti.

Teknisistä supermiehistä ja –naisista kasattu asiantuntijatiimimme on erikoistunut asiakkaidemme käytännön haasteiden ratkaisemiseen – vahvistat sitten prosessiasi, tutkit integraatioita tai informoit omaa teknistä henkilöstöäsi. Asiantuntijamme varmistavat, että APSIS-osaamisesi on riittävä liiketoimintasi tavoitteisiin.

Eikö sinulla ole aikaa hallinnoida sähköpostimarkkinoinnin kanavia yrityksessäsi? Jos tuntuu, että tarvitsisit lisää käsiä toteuttamiseen, konsulttimme tarjoavat mielellään projektisi palveluna. Heistä tulee tarvitsemasi lisäresurssi. Implementoimme tarvittavat tekniset ratkaisut ja rakenteet ja hoidamme prosessin alusta loppuun. Riittää, että pyydät.

Uutiskirje palveluna

Anna meidän ottaa uutiskirjeiden lähetys haltuumme laadinnasta lähetyksiin ja vahvistettujen sähköpostien ajastuksiin. Tarvitsemme sinulta vain sisällön, me hoidamme loput.

Marketing Automation

Automaattiset Trigger –viestiketjut palveluna

Kun olet laatinut yksittäiset viestit ja sisällön, voimme auttaa personoitujen ja automaattisten sähköpostiketjujen luomisessa. Segmentoimme ja lisäämme erilaisia suodattimia tarpeidesi mukaan. Kerrot vain tavoitteesi ja me hoidamme lopun.

Lue lisää
Event feature

Tapahtumahallinta palveluna

Tapahtuman järjestäminen on usein hektistä. Anna meidän auttaa ja varmistamme, että tapahtumaketjun yksityiskohdat sujuvat. Rekisteröinti-, kutsu-, muistutus- ja palautekyselyketjun hallinnointi voidaan tuottaa palveluna, jolloin säästät omaa aikaasi. Ja sinä voit keskittyä sisältöön ja asiakaspalveluun tapahtuman aikana.

Lue lisää
Survey Feature

Kyselytutkimus palveluna

Tarjoamme käyttöösi kokemuksemme kyselytutkimuksen teosta ja parhaista käytännöistä; mikä toimii ja mikä ei. Rakennamme tarpeitasi vastaavan kyselyn alkaen asettelusta ja kysymyksistä vastausvaihtoehtoihin asti. 

Lue lisää

© APSIS International AB. Kaikki oikeudet pidätetään.