/ Consultancy / Consultancy

Sitoudumme strategiaasi

Haluatko lisää tuloksia digitaaliseen markkinointiisi? Investoi ammattimaisiin konsultointipalveluihimme ja saat tuloksia nopeammin kuin uskotkaan.

Potkaise menestyksesi käyntiin

Hyödynnä APSIS strategiatarjooma. Anna asiantuntevan APSIS-konsultin suunnitella ja toteuttaa käyttöönotto-ohjelma digitaalisen markkinointistrategiasi ensiaskelille.

Kysy asiantuntijoiltamme

Pelaa vahvuuksillasi

Selvitä mitä teet hyvin, ja rakenna tiukka strategia menestyäksesi digitaalisessa markkinoinnissasi. Strategistiemme sekä luovien ja teknisten asiantuntijoidemme tiimi on omistautunut auttamaan sinua kohti parempia tuloksia.

Kysy asiantuntijoiltamme

Kuuntele yleisöäsi

Aina on varaa parantaa! Anna APSIS-konsultin käydä läpi tuloksia puolen vuoden ajalta. Tuotamme yksityiskohtaisen raportin, jonka avulla pysyt ajantasalla siitä, mitä yleisösi odottaa ja miten voisit heitä vielä paremmin digitaalisella markkinoinnillasi palvella.

Kysy asiantuntijoiltamme

Siirry seuraavalle tasolle

Digitaalinen markkinointi on haasteellista, vaikka käytössäsi olisikin helppokäyttöiset tekniset ratkaisumme. Tarvitsetpa sitten lisää resursseja tekemiseen, syväosaamista toiminnan kehittämiseen tai muuten vain ylimääräistä rakkautta ja hoivaa sähköpostimarkkinointisi tehostamiseen, meillä on vastaus: kysy ammattitaitoisilta strategisteiltamme ja analyytikoiltamme.

Investoi yrityksesi menestykseen

Satsaus strategiseen konsultointiin kannattaa, kun haluat nostaa digitaalisen markkinointisi ROI:ta (investoinnin tuottoa) eksponentiaalisesti. Strategimme ja analyytikkomme sitoutuvat auttamaan yksilöllisen ja tuloksia tuovan startegian luomisessa sekä käytännön toteutuksessa.

Eri taustat, samat päämäärät

Tiimissämme on useita sähköpostimarkkinoinnin asiantuntijoita, joilla jokaisella on vahva kokemus ja monipuolinen näkemys digitaalisen markkinoinnin strategioista. Siten voimme taata, että saat aina tarvitsemasi tuen: tekniset työpajat, projektinhallintaosaamista tai vaikka inspiroivan koulutuksen!

Suorituskykyanalyysi

Joskus pienimmillä muutoksilla on suurin vaikutus. Analyysimme osoittaa sinulle tarkasti, mitä kampanjoissasi kannattaa muuttaa ja mitä säilyttää, jotta saat parhaat tulokset.

Ota yhteyttä

Projektikehitys

Samanlainen sähköpostimarkkinointi ei sovi kaikille. Tunnistamme ja kehitämme tarvittavan arkkitehtuurin yrityksellesi ensimmäisestä vaiheesta lähtien, ja varmistamme menestyksesi.

Ota yhteyttä

Parhaat käytännöt

Hyödynnä osaamistamme sähköpostimarkkinoinnin parhaista käytännöistä hands-on-tapahtumassa, josta saat paljon tietotaitoa, henkilökohtaisia vinkkejä ja aitoja esimerkkejä.

Ota yhteyttä

Parempi kampanja

Etsitkö käytännön neuvoja ja palautetta seuraavaa sähköpostikampanjaasi varten? Olet löytänyt etsimäsi: optimoimme kampanjasi siten, että se on personoitu, kohdennettu ja mahdollisimman tehokas.

© APSIS International AB. Kaikki oikeudet pidätetään.