Päästä luovuus valloilleen

Responsiivisen sähköpostin suunnittelu. Elegantit moduulit. Innovatiiviset ratkaisut. Mitä ikinä sähköpostiviesteiltäsi ja -kampanjoiltasi haluat, luovat suunnittelijamme ja koodaajamme vievät markkinointisi uudelle tasolle.

Hyvä muotoilu tuo menestystä

Suunnittelu on kehittynyt paljon viime vuosien aikana. Hyvin suunnitellut tuotteet viittaavat asiakkaiden mielissä automaattisesti menestyvään ja vakaaseen liiketoimintaan. Sama pitää paikkansa myös sähköpostimarkkinoinnissa. Siksi haluamme sinulle ja yrityksellesi ainutlaatuisen, hyvin suunnitellun digitaalisen markkinoinnin kanavan, jolla saat välitettyä visiosi muillekin.

Hyödynnä osaamistamme

Luovat suunnittelijamme ja kokeneet koodaajamme auttavat yrityksesi brändi-ilmeen ja sähköpostimarkkinoinnin ulkoasun yhdistämisessä. Tarvitsetko uuden drag-and-drop elementin olemassa olevaan mallipohjaan? Vai kenties päivityksen tapahtumasi ilmoittautumislomakkeeseen? Tai onko täydellisen ilmeen uusimisen aika? Oli kyse mistä tahansa, autamme mieluusti.

Menossa mobiiliin

Lukevatko ihmiset lähetyksiäsi yhä enemmän älypuhelimillaan? Ei syytä huoleen. Muokkaamme uutiskirjeesi ulkoasun mobiililaitteisiin sopiviksi. Näin vastaanottajasi voivat nauttia yhtenäisestä, responsiivisesta kokemuksesta riippumatta siitä, mitä laitetta he kulloinkin käyttävät. Tutustu muutamiin esimerkkeihin responsiivisesta suunnittelusta ja inspiroidu!

Saitko inspiraation? Saammehan näyttää lisää.

© APSIS International AB. Kaikki oikeudet pidätetään.