Tutustu kumppaniemme maailmaan


APSIS tekee yhteistyötä alan johtavien yritysten kanssa varmistaakseen, että asiakkaat saavat kaiken hyödyn irti alustastamme. Tämä tarkoittaa, että kumppanuusohjelmamme jäsenet käyvät läpi tarkan koulutuksen ja arvioinnin tullakseen sertifioiduiksi.

 • Nitro partner logo

  Nitro

  Nitro on liiketoimintasi liekkiin sytyttävä hybriditoimisto, jossa markkinointiviestintä ja digitaaliset palvelut kohtaavat. Saat heiltä kaiken mitä tarvitset – strategiat ja konseptit, suunnittelun ja toteutuksen, mittaamisen ja kehittämisen. Nitro tuo osaamiset yhteen ja luo ainutlaatuisia brändi- ja asiakaskokemuksia monikanavaisesti.

 • Exove logo

  Exove

  Exove on suunnittelu- ja ohjelmistoyritys, joka auttaa yrityksiä suuntaamaan katseen tulevaisuuteen ja saavuttamaan kasvua digitaalisten palveluiden avulla. Exove etsii ketterästi parhaita ratkaisuja hyödyntäen niin käyttäjätutkimuksen, palvelumuotoilun ja konsultoinnin keinoja kuin avoimen lähdekoodin ratkaisuja. 

 • Hopkins logo

  Hopkins

  Autamme yrityksiä tekemään tehokasta, mitattavaa ja suunnitelmallista digitaalista markkinointia. Palveluitamme ovat markkinoinnin automaation konsultointi, verkkoanalytiikka, hakukoneoptimointi, hakusanamainonta, somemainonta ja display-mainonta.

 • Ambienta partner logo

  Ambientia

  Konsultointi-, suunnittelu- ja sovelluskehitysyritys, joka luo verkko- ja mobiilisovelluksia asiakkaidensa yritysten digitalisointiin.

 • Nordic Morning partner logo.

  Nordic Morning

  Nordic Morning auttaa yrityksiä ja organisaatioita kokonaisvaltaisesti digitaalisessa transformaatiossa. Nordic Morning auttaa asiakkaitaan menestymään digitaalisessa maailmassa luomalla dataan ja analytiikkaan pohjautuvia innovatiivisia ratkaisuja, joissa yhdistyvät strateginen sisältö, palvelumuotoilu, optimaalinen näkyvyys ja asiakasdialogi.

 • Proventus partner logo

  Proventus

  Proventus kehittää ja hallinnoi kustomoituja ydinjärjestelmiä yksittäisille yrityksille. Orgsys on heidän johtava xRM-ratkaisunsa jäsenyys- ja varainhankintatoiminnassa. Proventus tarjoaa integrointia Orgsysin ja APSISKSEN välillä.

 • Differo agency logo

  Differo

  Sisältömarkkinointitoimisto Differo on erikoistunut sisältöstrateioihin, jotka perustuvat motiivipohjaisiin asiakasprofiileihin, sisältöpolkuihin ja asiakaslähtöisiin sisältömarkkinointitaktiikoihin. Differon tavoitteena on olla Pohjoismaiden johtava sisältöstrategian asiantuntija ja markkinoinnin muutoskumppani.

 • Winorg logo

  Winorg

  Winorg on norjalainen teknologiayritys, joka keskittyy yksinomaan auttamaan organisaatioita menestymään. Winorgin ratkaisut muodostavat usean johtavan organisaation ytimen.

 • OMG logo

  OMG

  OMG auttaa yrityksiä asiakkaiden löytämisessä, saamisessa ja säilyttämisessä. Yrityksellä on laaja asiantuntemus CRM:stä, hakukoneista ja sosiaalisesta mediasta. OMG erikoistuu digitaalisiin kanaviin, jotta se voi tarjota korkeaa mitattavuutta, mahtavia tuloksia ja korkeita pääoman tuottoja.

 • Accigo logo

  Accigo

  Accigo tarjoaa liiketoiminnan kehittämistä, joka perustuu digitaalisiin ratkaisuihin. Accigo voi hajautetun liiketoimintarakenteensa ansiosta tarjota asiakkailleen sekä erinomaista osaamista tietyillä alueilla että kokonaisvaltaisia ratkaisuja, joissa useat keskukset tekevät yhteistyötä yhden ja saman asiakkaan kanssa.

 • Maverick logo

  Maverick

  Maverick by Sigma on digitaalinen viestintätoimisto, jolla on toimistot Göteborgissa, Tukholmassa ja Malmössä. Heidän ydinosaamistaan ovat liiketoimintakehitys, markkinoinnin automaatio, asiakaspolku, muotoilu, UX, copywriting, front -end- -ohjelmistokehitys, projektinhallinta jne.

 • Innofactor logo

  Innofactor

  Innofactorin visiona on auttaa asiakkaitaan liiketoiminnan digitalisoinnissa ja yhteisöllisen työtavan edistämisessä. He auttavat yrityksiä liiketoimintaprosessien kehittämisessä hyödyntämällä dataohjattua päätöksentekoa ja turvallisia pilvipalveluita.

 • Odyssey logo

  Odyssey

  Odysseyn tavoitteena on rakentaa asiakkailleen parempia liiketoimintanäkymiä markkinointitutkimusten, strategian, datatieteen, edistyneen analytiikan ja prosessinhallinnan avulla, ja muuttaa ne arvoa luoviksi toimiksi.

 • Leadfront logo

  Leadfront

  Leadfront on asiantuntija myynnin ja markkinoinnin automaatiossa. He auttavat asiakkaitaan digitaalisessa strategiassa, MarTech-alustavalinnoissa, markkinoinnin automaatiossa ja CRM-projektinhallinnassa.

 • Superoffice logo

  Superoffice

  SuperOffice on yksinkertainen mutta tehokas integraatioratkaisu. Säästä aikaa ja resursseja sekä hyödynnä monia etuja, joita CRM:n integroiminen tuottaa yhdessä APSIS Pro:n kanssa.

 • Microsoft Dynamics logo.

  Microsoft Dynamics

  Hajota datasiilot yhdistämällä myynti ja markkinointi Microsof Dynamics integraatiolla. APSIS Pro onnistuu yhdessä Microsoft Dynamicsin kautta sitouttamaan yleisöjä ja tehostamaan toimintoja.

 • No Zebra logo

  No Zebra

  No Zebra on viimeisten 20 vuoden aikana auttanut B2B- ja B2C-asiakkaita digitaalistrategian, tietopohjaisen analyysin ja liiketoimintakriittisten sähköisen kaupankäynnin ratkaisujen ja 360 asteen digitaalisen markkinoinnin avulla sekä Tanskassa että ulkomailla.

 • Valtech logo

  Valtech

  Valtech on uusi digitaalinen toimisto, joka on suunniteltu auttamaan yritysjohtajia menestymään uudessa digitaalitaloudessa. Valtech on mukana kahdeksassa maassa (Ranska, Iso-Britannia, Saksa, Ruotsi, Tanska, Yhdysvallat, Intia ja Korea).

 • Kynetic logo

  Kynetic

  Kynetic on tanskalainen markkinointitoimisto / konsultointitalo, jossa keskitytään 100 prosenttisesti digitaaliseen markkinointiin ja strategioihin. Me luomme tulevia ”voittajia” ja autamme asiakkaitamme luomaan selkeitä ja mitattavissa olevia tuloksia yhdistämällä parhaan mahdollisen digitaalisen markkinoinnin AI: n kanssa.

 • Prosesspilotene logo

  Prosesspilotene

  Dynamics 365 CRM-järjestelmän asiantuntijoina Prosesspilotenella on paljon tietämystä useimpien alojen parhaista käytännöistä. Prosesspilotene tarjoaa palveluita kuten: monikanavaiset palvelut, CRM-strategia, käyttöönotto sekä tuki ja huolto.