Johtoryhmä


Johtoryhmällämme on yksi yhteinen visio: Haluamme olla älykkäin, helppokäyttöisin ja intuitiivisin dataohjatun markkinoinnin mahdollistaja.

Emma Svalin, Apsiksen toimitusjohtaja

Emma Svalin


Emma Svalin tuli APSIKSELLE syksyllä 2017. Emmalla on pitkä johtajakokemus telecom -alalta. Hän on tehnyt töitä mm. CRM, BI ja CX -ratkaisujen parissa niin CTO kuin COO-rooleissa sekä johtoryhmässä. 

Marika Bertilsson, henkilöstöjohtaja, APSIS, johtoryhmän jäsen

Marika Bertilsson


Marika on ollut tärkeä osa APSISTA aina vuodesta 2010 lähtien. Hänen roolinsa on kehittynyt rekrytoinnista APSIKSEN tärkeimmän voimavaran - ihmisten - strategisen kehittämiseen. Marikalla on yli 15 vuotta HR kokemusta niin johtajana kuin konsulttina.

Jakob Lunøe  CCO, APSIS, johtoryhmän jäsen

Jakob Lunøe


Jakob Lunøe on kaupallinen johtajamme, joka aloitti Apsiksella vuonna 2015. Hänellä on yli 15 vuoden kokemus digimarkkinoinnista ja verkkokauppateknologioista, joten hänellä on vankka osaaminen siitä, miten asiakkaan elinkaari optimoidaan tuottoisuuden maksimoimiseksi.

Siavash Bitaraf, COE, APSIS, johtoryhmän jäsen

Siavash Bitaraf


Siavash Bitaraf, COE, johtaa Center of Excellent -yksikköä, johon suurin osa henkilöstötoiminnoistamme kuuluu. Siavash tuli Apsikselle vuonna 2018 ja on työskennellyt aiemmin televiestintäalalla. Hänen intohimonaan on prosessikeskeinen liiketoimintakehitys, ja hän on vastuussa Apsiksen liiketoimintaprosessien jatkuvasta kehityksestä.

Jonas Berthelsen, CPO, APSIS, johtoryhmän jäsen

Jonas Bertelsen


Jonas Bertelsen, CPO, aloitti APSIKSELLA vuonna 2015. Sitä ennen hän toimi tuotepäällikkönä digimarkkinoinnin alalla yli kymmenen vuoden ajan. Jonas on erityisen kiinnostunut omnichannel -ratkaisuista.

Mikael Hedberg, CTO, APSIS, johtoryhmän jäsen

Mikael Hedberg


Mikael Hedberg, CTO, aloitti APSIKSELLA kesällä 2016 Innometrics –yrityskaupan myötä. Mikaelilla on laaja tausta ohjelmistoalalta ja hänen aiempia roolejaan ovat olleet mm. Senior Developer, Product Manager ja Director of Technology.

Apsis CFO, Stefan Pettersson

Stefan Pettersson


Stefan Pettersson aloitti Apsiksen talousjohtajana vuoden 2020 alussa. Stefanilla on monipuolinen tausta talousalalta. Hän on työskennellyt viimeisten seitsemän vuoden ajan Norjan matkailualalla ja sitä ennen usean vuoden ajan televiestintä- ja media-alalla. APSISin neljästä ydinarvosta yksinkertaisuus on hänelle erityisen tärkeä.