Liidien hallinta - muuta kävijät asiakkaiksi

Moni käyttää paljon rahaa ja aikaa houkutellakseen vierailijoita verkkosivuilleen. Mutta vain harva yritys osaa muuntaa nuo kävijät liideiksi. Ratkaisu siihen on APSIS Lead.

Ota online-liidit tiukasti haltuun

APSIS Lead on yksinkertainen, mutta yksityiskohtainen näkymä online-liideihisi. Tartu oleelliseen verkkokäyttäytymiseen ja käytä älykkäitä suodattimia. Löydä segmentit, ymmärrä eri asiakkaiden käyttäytymistä ja kohdenna toimenpiteet helposti ja tehokkaasti. APSIS Lead yhdistää myyntitiimisi ja kiinnostuneet asiakkaat.

“Yritykset, joilla on automatisoitu liidienhallintatyökalu, kasvattavat myyntiään 10 % 6-9 kuukaudessa.”

Gartner Research
kontakta dina leads vid rätt tillfälle

Yhdistä markkinointi ja myynti

APSIS Lead yksinkertaistaa prospektointisi, parantaa seurannan ajoitusta ja selkeyttää markkinointitoimenpiteitä, jotka todella tuovat liidejä. Tämä parantaa tuloksiasi, ja lisäksi myyntisi ja markkinointisi voivat työskennellä yhdessä tiivimmin ja sujuvammin kuin koskaan aiemmin.

arbeta med skarpa leads

Hukkaatko potentiaalisia liidejä?

Tiesitkö, että 95 % verkkosivujen liikenteestä jää tunnistamatta? APSIS Lead tarjoaa yksityiskohtaista tietoa myös niistä verkkosivujen kävijöistä, jotka eivät täytä lomakkeita. Tämä tuo markkinoinnillesi ja myynnillesi uusia mahdollisuuksia kohdistaa viestejä laajemmalle ryhmälle potentiaalisia asiakkaita.

Haluatko nähdä lisää? Nappaa liidistä kiinni.

© APSIS International AB. Kaikki oikeudet pidätetään.