Haluatko tehdä kyselyn? Me autamme.

Yksinkertaisen, mutta tehokkaan kyselyn laatiminen vaatii silmää detaljeille. APSIS Pro Survey työkalu antaa sinun muokata kyselysi ja kilpailusi juuri sellaiseksi kuin haluat.

enkäter med e-post

Laita se toimimaan – sinua varten

Paras asia APSIS Pro Surveyssa on sen rajattomat mahdollisuudet. Et tee pelkkää kyselyä, vaan voit muokata sitä tilaajiesi mukaan niin, että saat taatusti tehokkaita tuloksia. Käytettävissäsi on loputtomasti valintaruutuyhdistelmiä, valikoita ja tekstikenttiä, jotka kaikki on mukautettu graafiseen ilmeeseesi. Näin varmistat myös yhtenäisen asiakaskokemuksen. Voit käyttää APSIS Pro Surveytä myös tapahtumatyökaluna. APSIS Pro Survey on uskomattoman tehokas työkalu kyselyiden toteuttamiseen!

mall för enkät och kundundersökningar

Ei vain mikä tahansa online-kyselytyökalu

APSIS Pro Survey päihittää muut työkalut reaaliaikaisen seurannan ansiosta. Voit muokata ja kohdentaa tutkimuksiasi viimeisimpien vastausten perusteella, suodattaa ja reagoida vastauksiin välittömästi, tai odottaa työkalumme tekemää yhteenvetoa kaikista tapahtumista ennalta sovitun ajan jälkeen. Mikä muu kyselytutkimustyökalu pystyy kaikkeen tähän?

Kysyttävää? Katso itse.

© APSIS International AB. Kaikki oikeudet pidätetään.