Tehokasta markkinoinnin automaatiota läpi koko asiakaspolun

APSIS markkinoinnin automaation avulla voit lähettää personoitua ja relevanttia sisältöä oikealla henkilölle, oikeaan aikaan.

Räätälöityä ja automatisoitua markkinointia

Helppokäyttöisen markkinoinnin automaation työkalun avulla rakennat automaatioketjut, jotka luovat perustan sitouttaville ja tuottaville asiakkuussuhteille. Arvioi reaaliajassa, missä vaiheessa asiakkaat ovat ja rohkaise heitä astumaan seuraava askel eteenpäin asiakaspolulla. Kerää enemmän tietoa kohderyhmästäsi viemällä raportteja tai tuomalla dataa, jotta voisit kohdata olemassa olevat ja potentiaaliset asiakkaat vieläkin persoonallisemmalla otteella.

Triggerit

Lähetä automaatioketjuja triggereihin perustuen:
 • filled-form
  Lomake
 • received-email
  Sähköposti
 • Added-subscriber
  Tilaus (subscription)
 • achievement
  Suoritus (achievement)

Toimenpide

Personoituja asiakaspolkuja seuraavilla toimenpiteillä:
 • send-email
  Lähetä sähköposti
 • sms
  Lähetä tekstiviesti
 • add-to-list
  Lisää listalle
 • send-notification
  Lähetä ilmoitus

Perusteet

Räätälöi asiakaspolut perustuen mm:
 • timer
  Ajastin
 • multiple-inputs
  Useampi sisääntulo
 • alarm-clock
  Herätyskello
 • exist-in-list
  Listalla olo

Mittaa menestystäsi

APSIS markkinoinnin automaation selkeät tilastot näyttävät kampanjoidesi vaikutuksen reaaliajassa. Ne kertovat, kuinka monta liidiä jokainen flow generoi sekä auttavat analysoimaan, mitkä kampanjat tuottavat parasta tulosta pitkällä aikavälillä. Mittaa menestystäsi tarkastamalla, kuinka moni liideistäsi tarvitsee enemmän nurturointia ja kuinka moni on valmis lähetettäväksi edelleen myyntiorganisaatiolle. 

measure-success
Muutamia yrityksiä, jotka hyödyntävät tehokkaasti markkinoinnin automaatiota APSIKSEN kanssa
kontakta dina leads vid rätt tillfälle

Oleellisempaa sisältöä

Personoitu sisältö on ratkaisevaa, jotta kohderyhmän kiinnostus heräisi ja kehittyisi. APSIS markkinoinnin automaatio mahdollistaa viestin mukauttamisen automaattisesti vierailijoiden sivustokäyttäytymisen ja sitoutuneisuuden mukaan.

automation med e-post

Säästä aikaa ja resursseja

Personoitujen viestien luominen manuaalisesti vaatii sekä aikaa että resursseja. Automatisoimalla markkinoinnin kriittiset osiot viesti voidaan mukauttaa kaikille segmenteille sopivaksi, niin isoille kuin pienille. 

Generoi kuumia liidejä

Vierailu verkkosivullasi voi olla rahanarvoisen asiakkuuden alku. Tartu jokaiseen tilaisuuteen arvioimalla ja luokittelemalla liidit ennen kuin välität ne myyntiorganisaatiolle.

Markkinoinnin automaation osaajaksi?

Markkinoinnin automaation käsikirjamme antaa hyödyllisiä vinkkejä B2B-yritysten digitaaliseen markkinointiin. Käsikirjan tarkoituksena on palvellla sinua, joka käytät digitaalisia kanavia asiakkaiden löytämiseen ja arviointiin tai sinua, joka etsit järkeviä tapoja olemassa olevien asiakassuhteiden hoitamiseen.

Haluatko kuulla lisää markkinoinnin automaatiosta?

© APSIS International AB. Kaikki oikeudet pidätetään.