Vaikuttavaa sähköpostimarkkinointia

Luo vaikuttavia ja kauniita viestejä yksinkertaisilla drag-and-drop -työkaluillamme ja käyttövalmiilla mallipohjilla. Sitouta vastaanottajiasi hyödyllisellä sisällöllä ja automaattisesti personoiduilla markkinointiviesteillä.

Skapa nyhetsbrev
mall för nyhetsbrev

Drag-and-drop

Intuitiivisella sovelluksellamme voit luoda houkuttelevaa sähköpostimarkkinointia helpommin kuin koskaan aiemmin.

nå nya målgrupper med e-post

Täydellinen jokaiselle laitteelle

Varmistamme, että mallipohjasi näyttää halutulta - riippumatta vastaanottajan käyttämästä laitteesta tai sähköpostisovelluksesta.

personliga nyhetsbrev till många mottagare

Selkeästi sinun

Käytä vakiomallipohjaamme brändisi ilmeellä tai teetä uniikki mallipohja suunnittelupalvelumme avulla.

"APSIS auttaa meitä saamaan uusia asiakkaita varmistamalla, että viestintämme näyttää ammattimaiselta.”

– Niclas Bergenblad, Creative Director, Navigator

Sitouta tilaajasi

Mitä enemmän yksilöit sähköpostikampanjoitasi tilaajiesi tarpeiden ja kiinnostuksen mukaan, sitä varmemmin saat paremmat konversiot ja haluamiasi tuloksia. APSIS Prolla luot kohdennettua sisältöä hyödyntäen tilaajiesi taustatietoja, klikkauskäyttäytymistä ja kyselytutkimusten tuloksia – lisäämättä omaa työmäärääsi. Automaatioratkaisuiden ja segmentointityökalujen avulla sinulla on käsissäsi kaikki mitä tarvitset tilaajiesi sitouttamiseen vahvemmin kuin koskaan aiemmin.

 

Pidä huolta listoistasi

Sähköpostimarkkinoijilla on sanonta: tyytyväiset tilaajat tarkoittavat parempaa myyntiä. APSIS Pron avulla kasvatat tilaajakantaasi laadukkaasti ja ylläpidät sähköpostilistoja tarkoittaapa se kiinnostuneiden sivustokävijöiden sähköpostien rekisteröimistä, osoitteiden tuontia Excelistä ja CSV-tiedostoista tai koko prosessin automatisointia. Ennen kaikkea kuitenkin varmistamme, että lähetyksesi kunnioittavat tilaajiesi yksityisyyttä, ja vältämme lähetyksiä jotka voisivat vahingoittaa brändiäsi. Tulos? Tyytyväiset, sitoutuneet tilaajat ja kasvava asiakkuuden arvo.

Tidskrift och en kopp kaffe på ett bord

Käyttöoikeudet? Sinä päätät.

APSIS Pron avulla päätät itse, kuinka paljon tietoa yhteistyökumppanisi, eri toimipisteet tai tytäryhtiöt saavat asiakastililtäsi. Kyse ei ole vain käyttöoikeuksien hallinnasta, vaan myös prosessien kehittämisestä: pysyt kartalla siitä, kuka on vastuussa sisällön tuotannosta, kuka aikataulutuksesta ja kuka huolehtii sähköpostimarkkinoinnin datan analysoinnista ja hyödyntämisestä.

Traffic on a busy road

Nosta suorituskykyäsi

APSIS Pron avulla seuraat kampanjoidesi vaikutusta verkkosivujesi liikenteeseen, kiitos integrointimme Google Analyticsin, NedStatin tai Omnituren kanssa. Saat myös yksityiskohtaiset raportit jokaisen lähetyksen jälkeen avauksista, klikkauksista ja palautuksista (bounces). Käytössäsi ovat ajantasaiset tilastot, joka hetki.

Tutustu APSIS Pro –palveluun henkilökohtaisesti.

© APSIS International AB. Kaikki oikeudet pidätetään.