Analysoi big dataa

Hyödynnä APSIKSEN tarjoamaa profilointidataa ja yhdistä sitä tehokkaasti käytössäsi olevaan kollektiiviseen analytiikkadataan.

Hyödynnä analytiikkaa täysin uudella tavalla

Verkkoanalytiikan alustat kertovat mitä sivustollasi tapahtuu. Miten asiakkaat sivulla liikkuvat ja mihin sinun tulee kiinnittää huomiota sivuja optimoidaksesi. 

APSIS Profile Cloud Analytics kokoaa kaiken asiakastiedon halutuista järjestelmistä ja alustoista osaksi profiilia. Se mahdollistaa tiedon yhteismitallistamisen, jolloin tiedon haku isosta tietomassasta on helpompaa ja reaaliaikaista.

 

Tehosta markkinoinnin työtä

Hyödynnä APSIS Profile Cloud Analyticsia valitsemaan paras markkinointikulma jokaiselle asiakkaallesi ja prospektillesi. Sen sijaan, että etukäteen määrittelisit segmenttejä ja odottaisit segmettiryhmien täydentymistä, voit hakea kiinnostavia kohderyhmiä hyödyntäen myös olemassa olevaa tietoa ja hienosäätää ryhmiä tulosten parantamiseksi. 

Eikä tässä vielä kaikki!

Voit syöttää kerätyt tiedot verkkoanalytiikan ratkaisuusi (esim. Google Analytics) tai mihin tahansa muuhun tietoja käsittevään järjestelmään SQL connectorin avulla. Näin voit:

• Voit tehdä tietokantahakuja reaaliajassa

• Voit yhdistää BI-työkalun (business intelligence) tiedonhakuun ja visualisointiin 

• Uusien tietokenttien lisääminen on helppoa, ilman tietorakenteeseen tehtäviä muutoksia 

• Luoda segmenttejä tehdäksesi parempaa personointia 

• Amazon Redshift connectorin optimointi

 

Parempaa analytiikkaa > Parempaa näkemystä > Parempia toimenpiteitä

Kiinnostuitko? Kerromme mielellämme lisää.

© APSIS International AB. Kaikki oikeudet pidätetään.