Integraatiot: tehosta toimintaasi

Säästä aikaa, automatisoi rutiineja ja yhdistä myynti sekä markkinointi: integroi CRM -järjestelmäsi APSIKSEEN. Ota kaikki irti asiakasdatastasi ja mahdollista sitouttava ja hyödyllinen viestintä -helposti ja tehokkaasti.

integrera ditt crm med e-postmarknadsföring

Näe kaikki tietosi yhdessä ympäristössä

Kuvittele, että voisit helposti käyttää sekä nykyistä CRM-tietoasi ja tietoja, joita APSIS-ratkaisusi kerää. APSIS integroituu Microsoft Dynamics CRM-, Salesforce- ja SuperOffice-järjestelmiin ja avaa keräämiesi tietojen perusteella uusia mahdollisuuksia kuten segmentoinnin, personoinnin, analytiikan ja raportoinnin, jotka kaikki lisäävät menestystäsi digitaalisessa markkinoinnissa.

Synkronoi kampanjasi automaattisesti

Integroi CRM-järjestelmäsi APSIKSEEN ja synkronoi asiakas- ja prospektilistasi, luokittelusi tai kampanjasi automaattisesti APSIKSEN listojen kanssa. Sen sijaan että käyttäisit aikaa manuaalisiin tiedonsiirtoihin, voit keskittyä tuottavampiin tehtäviin – kuten esimerkiksi konvertoimaan enemmän liidejä ja kasvattamaan liiketoimintaasi.

Luo markkinoinnin vuoropuhelu

Erilaisten markkinointi- asiakas- ja prospektilistojen automaattinen synkronointi helpottaa räätälöityjen markkinointiketjujen luomista eli säästät aikaa ja vaivaa. Kun CRM datasi ja APSIS kampanjoiden tulokset yhdistetään, ja eri järjestelmäsi toimivat samassa tahdissa, voit rakentaa monipuolisia markkinointiohjelmia. Tervetuloa asiakkaaksi- ja erilaiset asiakkuudenhoitoketjut parantavat palvelukokemusta ja ovat arvokkaita vastaanottajilleen. 

Hyödynnä osaamistamme

CRM –integraatiot harvoin tapahtuvat sormia napsauttamalla. Meillä on paljon kokemusta integraatioista eri CRM –järjestelmien ja APSIS ratkaisujen välillä. Lisäksi osaaminen pohjoismaisesta markkinasta ja yritysten tarpeista ovat käytettävissäsi myös integraatioprojekteissa: hyödyntämällä kokemustamme säästät omaa aikaasi. Toimitettavuuden parantaminen ja asiakkaidesi sitouttaminen ovat tärkeitä myös tiedonsiirtojen automatisoinnissa. Autamme mieluusti!

Personointi

Kun integroit järjestelmäsi, luot uusia mahdollisuuksia hyödyntää asiakastietojasi, joten voit tarjota kontakteillesi henkilökohtaisempaa ja osuvampaa viestintää.

Automaatio

Luo kohdennettuja sähköpostilähetyksiä, joilla hoidat liidejäsi sen jälkeen, kun olet automaattisesti synkronoinut kampanjasi vastaanottajalistat ja saanut tietoa heidän reaktioistaan.

Helppo sisäänkirjautuminen

Pääsy APSIS Pro:hon onnistuu myös ilman erillistä sisäänkirjautumista (single sign-on) Salesforce tai Microsoft Dynamics CRM –järjestelmistä. Näin kaikki liiketoimintatieto on käytettävissäsi samassa ympäristössä.

Kiinnostuitko? Kerromme mielellämme lisää.

© APSIS International AB. Kaikki oikeudet pidätetään.