Yhdistä eri alustat ja luo kokonaisvaltainen asiakasnäkymä


Integroi järjestelmäsi ja alustasi APSIS Oneen ja yhdistä datapisteet yhdenmukaisen brändikokemuksen tarjoamiseksi. Laitteesta ja kanavasta riippumatta.

Nuori nainen, joka on markkinoinnin ammattilainen, tekee muistiinpanoja läppärin edessä.

Yhdistä CRM-järjestelmä ja markkinointialusta


CRM-integraatiot

Integroi CRM-järjestelmäsi APSIS One -alustan kanssa, niin saat kokonaisvaltaisen käsityksen nykyisistä ja tulevista asiakkaistasi. Paranna organisaation tehokkuutta älykkäämmällä liidien hallinnalla ja tee markkinoinnistasi aidosti merkityksellistä.

Kaksisuuntainen integraatiomme alan johtaviin CRM-järjestelmiin avaa uusia segmentointi-, personointi-, analytiikka- ja raportointimahdollisuuksia.

Mies kirjoittaa läppärillä.

Personoi sivuston käyttökokemus yhdistämällä CMS-järjestelmäsi digitaalisiin kanaviin


CMS-integraatiot

Yhdistä CMS-järjestelmäsi APSIS Oneen ja tee verkkosivukokemuksesta aidosti henkilökohtainen. Personoi sivustosi sisältö käyttämällä koko asiakaspolun dataa tiettyjen segmenttien ja profiilien kohdistamiseen. Käytä CMS-dataa personoitujen viestien luomiseen sähköposteihin, tekstiviesteihin sekä markkinoinnin automaatioon.

Esimerkkejä siitä, miten verkkokaupan tuotesuosituksia voidaan luoda Apsis One -työkalussa.

Integroi markkinointialusta verkkokauppaasi


Verkkokaupan integraatiot

Yhdistä verkkokaupparatkaisusi APSIS Oneen, niin saat monipuolisen käsityksen koko asiakaspolusta. Synkronoi asiakkaat ja käyttäytymistiedot, ja hyödynnä dataa myynnin kasvattamiseen personoidun sisällön avulla kaikissa kanavissa ja brändin kosketuspisteissä.

Haluatko kuulla lisää integraatioista?


Esittelemme mielellämme, miten APSIS One -integraatiot tuovat tehoa digitaaliseen markkinointiisi.