APSIS Pro Zapierille


Luo yksinkertaisia, kevyitä integraatioita APSIS Pro:n ja suosikkiverkkosovellustesi välille Zapierin avulla. Koodaukselle tai lisäresursseille ei ole tarvetta – vain puhtaasti automatisoituja prosesseja, jotka tekevät mitä lupaavat!

Mikä Zapier on?


Oletko joskus toivonut, että verkkosovellukset toimisivat paremmin yhdessä? Verkkopohjainen automaatiotyökalu Zapier toteuttaa juuri tämän haaveen. Se yhdistää toisiinsa suosikkisovelluksiasi (joita löytyy yli 750 kappaletta!), joista voit triggeröidä workflow:t eli ”zapit”, jolla automatisoit verkkosovellusten yhteentoimimisen. 

Tällä tavoin data ja asiakastiedot pääsevät liikkumaan vaivatta yhdestä sovelluksesta toiseen, ja sinä voit keskittyä muihin tehtäviin. Mukavaa, eikö?

APSIS Pro & Zapier


APSIS Pro ja Zapier: automatisoidut workflow:t...

Kun APSIS Pro integroidaan Zapierin kanssa, avautuu paljon uusia mahdollisuuksia! APSIS Pro Eventiin voidaan esimerkiksi lisätä uusi osallistuja, mikä käynnistää flown sekä Zapierissa että siinä sovelluksessa, johon olet sen liittänyt. Tai jos tapanasi on vaikkapa kommunikoida asiakkaiden kanssa tekstiviesteillä, flow voidaan aktivoida heti, kun uusi tekstiviesti saapuu.

... ja automatisoidut tehtävät

Voit käyttää tätä integraatiota myös automatisoidaksesi erilaisia tehtäviä APSIS Prossa, kuten tilaajien luomisen/päivittämisen, transaktiosähköpostien lähettämisen tai osallistujien tilan päivittämisen tapahtumassa. Tämä onnistuu siten, että integraatio asennetaan Zapierin kautta lisäämällä sovellus kuten esim. Google Sheets, Zendesk, Facebook Lead Ads jne. Huomaat pian, kuinka data suorastaan lentää yhdestä verkkosovelluksesta toiseen!

Miten se asennetaan?


APSIS Pro integroidaan Zapierin kanssa helposti: APSIS API:n aktivoinnin lisäksi tarvitsee vain luoda Zapier-tili. Ei muuta! Mitään koodauskokemusta tai palveluntuottajan tukitoimenpiteitä ei siis vaadita, vaan omat tehtävävirrat sovellusten ja APSIS Pro:n välillä asennetaan vain muutamalla klikkauksella.