APSIS Pro integraatio Salesforce-järjestelmään


APSIS Pron ja Salesforcen välinen integraatio avaa täysin uusia mahdollisuuksia myyntiin ja markkinointiin. Työ helpottuu ja tehostuu merkittävästi integraation avulla. 

Seuraa sähköpostimarkkinoinnin kampanjoitasi


Kaikki tietävät, että opt-in -tiedot, palautukset (bounce) ja muu tämänkaltainen vastaanottajatieto on tärkeää seuraavaa segmentoitua ja personoitua kampanjaa suunnitellessasi. APSIS Pron integraatio mahdollistaa pääsyn tähän dataan yhdellä sisäänkirjautumisella, tutussa CRM-ympäristössäsi. Voit valita automatisoidun (triggeröidyn) tai manuaalisen datan synkronoinnin sähköpostikampanjoidesi tuloksien seurantaan. Olipa valintasi kumpi tahansa, huomaat nopeasti myynnin ja markkinoinnin aktiviteettiesi tehostuneen. 

Keskity myynnin aktiviteetteihin


Valitse monipuolisista APSIS Pro / Salesforce -integraation ominaisuuksista kuten datan kartoitus, automaattinen, kahdensuuntainen tiedonsiirto (mm. opt-in:it, palautukset) tai yhtenäinen analytiikan hyödyntäminen APSIS Pron ja Salesforcen välillä. Manuaalisen työn väheneminen säästää aikaa ja virtaviivaistaa niin myynnin, kuin markkinoinnin toimintaa.