APSIS Pro ja Lime CRM integraation avulla: myynti ♥ markkinointi

APSIS Pro ja Lime CRM integraatio nostaa sähköpostimarkkinointisi uudelle tasolle. Markkinoinnin automatisointi tärkeimmille asiakkaillesi ja liideillesi ei ole ollut koskaan näin helppoa.

 

Rakenna silta markkinoinnin ja myynnin välille

Menestyvään digitaaliseen markkinointiin tarvitaan tiivis yhteistyö markkinoinnin ja myynnin välillä. Siksi on luonnollista rakentaa silta markkinointi- ja myyntityölle Lime CRM:n ja APSIS Pro:n integraation avulla. Voit personoida lähetyksesi CRM:n datan pohjalta luoden kohdennettua ja oleellista sisältöä vastaanottajillesi.

Transactional email for Dynamics CRM integration

Enemmän liidejä. Sitoutuneemmat asiakkaat. Lisää myyntiä.

Tieto siitä kuka on avannut ja klikannut sähköpostiviestin, on myynnille tärkeää. APSIS Pro:n ja Lime CRM:n kahdensuuntaisen integraation ansiosta, näet sähköpostikampanjan tärkeimmät tiedot, kuten avaukset, klikkaukset ja ilmoittautumiset suoraan kontaktin tiedoissa Lime CRM:ssä. Näin saat seurattua asiakkaidesi aktiivisuutta ja myynti saa parempia liidejä.

Enemmän tietoa, parempaa segmentointia

Lime CRM:n tietojen avulla löydät kampanjoillesi oleelliset segmentit. Käytä ostohistoriaa ja demografista tietoa kohdentamiseen ja tee ammattimaisia lähetyksiä APSIS Pro:n avulla. Tulokset lähetetään takaisin Lime CRM:ään ja saat paremmat edellytykset tulevien kampanjoiden onnistumiseen.

Haluatko tietää lisää integraatioista?

© APSIS International AB. Kaikki oikeudet pidätetään.