/ Lead / Lead

Yksinkertaista liidien hankintaa

Asiakas on nykyään kaiken keskiössä. Luo sitouttava asiakaspolku automaatiolla, tunnista verkkosivuvierailijat ja paranna samaan aikaan myyntisi tehokkuutta helpolla B2B liidienhankintatyökalullamme, APSIS Leadilla.

Saat uutta tietoa sivuston kävijöistä

APSIS Lead tarjoaa helpon käyttöliittymän, jolla saat välitöntä ja yksityiskohtaista tietoa sivustollasi vierailevien käyttäytymisestä. Löydä ja hallinnoi liidejäsi, suunnittele älykkäitä suodattimia myyntitiimiäsi varten ja nappaa ostajat kiinni, kun he osoittavat kiinnostusta tarjoomaasi kohtaan.

Lisää laadukkaita liidejä

Personoi ja automatisoi liidienhoitokampanjasi ja ole tehokkaampi, oikea-aikaisempi ja avuliaampi asiakkaillesi. Käytä APSIS Leadin hoito-ominaisuuksia ja paranna asiakkaidesi sitoutumista – kasvatat laadukkaiden myyntiprospektien tietokantaa nopeammin ja helpommin kuin koskaan aiemmin.

“APSIS Lead on auttanut meitä saamaan merkittävästi lisää myyntiä.”

- Stefan Öberg, Marketing Director, Francotyp-Postalia

Liidienhallinta

Tunnista verkkosivuillasi vierailevat yritykset ja ostajat ja seuraa heidän kiinnostuksen kohteitaan helpolla ja selkeällä käyttöliittymällä.

LUE LISÄÄ
marketing-automation-flow

Liidienhoito

Hoivaa liidisi myyntivalmiiksi prospekteiksi markkinoinnin automaatiolla.

LUE LISÄÄ

Sähköposti + verkkosivu = enemmän tietoa sinulle

APSIS Pron ja Leadin integraatio sitoo sähköpostimarkkinoinnin ja liidien hallinnan yhteen ja tehostaa kummankin vaikutusta. Seuraa vastaanottajasi asiakaspolkua sen koko matkalta. Aina sähköpostin avauksesta, selailuun verkkosivullasi ja liidiä nurturoivaan ja lämmittävään markkinointiautomaatioon. Tietämällä mistä tuotteista ja palveluista henkilö on oikeasti kiinnostunut, saat luotua juuri sellaisia automaatiopolkuja, jotka tukevat henkilön asiakaspolkua ja vastaavat hänen kiinnostuksen kohteitaan.

Integraation ansiosta voit seurata kävijöitä pidemmältä ajalta. Jos henkilö avaa uutiskirjeesi ja päättää palata verkkosivuillesi jotain viikkoja myöhemmin, tiedät kuitenkin miksi henkilö on palannut. 

Kiinnostuitko? Anna meidän kertoa lisää.

© APSIS International AB. Kaikki oikeudet pidätetään.