APSIS-tarina


APSIS on perustamisestaan 2001 kasvanut Pohjoismaiden digitaalisten markkinointiratkaisujen johtajaksi. On sitten kyse markkinoinnin automaatiosta, dataohjatusta markkinoinnista, verkkokaupan automaatiosta, sähköpostimarkkinoinnista tai liidien hallinnasta, asiantuntijamme yhdistävät teknologian ja osaamisen, ja takaavat täydellisesti personoidun ratkaisun liiketoiminnallesi.

Visionääri ja hänen unelmansa


Digitaalisen markkinoinnin yrittäjä Anders Frankel perusti APSIKSEN 2001. Hänellä oli visio yrityksestä, joka tarjoaisi hyvin suunniteltuja markkinoinnin ratkaisuja digitaalisesti valveutuneelle yleisölle. Siitä lähtien APSIS on kasvanut yli 290 ammattilaisen yritykseksi, jolla on maailmanlaajuisesti yli 3 600 asiakasta.

Nopea orgaaninen kasvu


Vakuuttava kasvumme ei ole sattumaa. Syntymästämme Malmön MINC-hautomossa lähtien olemme kehittäneet digitaalisen markkinoinnin työkaluja yrityksessämme. Ohjelmistot, tuki ja tiedonjakotapahtumat, jotka kaikki auttavat online-markkinoijia rakentamaan brändiään ja kasvattamaan liiketoimintaansa.

Rajat ylittävä menestystarina


Tarve APSIKSEN palveluille kasvoi nopeasti. Kasvoimme ulos MINC-toimistostamme ja muutimme Malmössä isompaan toimistoon. Avasimme Tukholman-toimistomme 2004, laajensimme 2007 Osloon, Kööpenhaminaan ja Helsinkiin: kaikkiin Pohjoismaiden liike-elämän keskuksiin.

Hong Kong skyline näköala.

Maailmanlaajuiseksi


Samaan aikaan asiakkaidemme määrä ympäri maailman kasvoi tasaisesti. Avasimme toimiston Hong Kongissa 2009 auttaaksemme Aasian ja Tyynenmeren alueen asiakkaita käyttämään online-markkinoinnin potentiaalinsa. Pian avasimme uuden toimiston Singaporeen. Vaikka olemmekin näkyvästi läsnä maapallon toisella puolella, emme ole unohtaneet pohjoismaista alkuperäämme ja arvojamme.

Evoluutio: asiakkaita ja osaamista


Kaiken tapahtuneen jälkeen pidämme edelleen vauhdin yllä. Kehitämme innovatiivisia tuotteitamme ja palveluitamme jatkuvasti sekä huolehdimme kasvavasta asiakasmäärästämme. Rakennamme APSIKSEN omistautunutta asiantuntijatiimiä, jonka digitaalisen markkinoinnin ja automation osaaminen on sinua varten. Koska menestyksemme salaisuus lopulta on yksinkertainen. Sinun menestyksesi on meidän menestyksemme. Ja haluamme pitää sen sellaisena