15 vuotta

kokemusta digitaalisesta markkinoinnista

Yli 280

asiantuntijaa ympäri maailman

6 000

asiakasta 50 maassa

Tietoa meistä

APSIS tarjoaa ratkaisuja markkinoinnin automaatioon, dataohjattuun markkinointiin, verkkokaupan automaatioon, liidien hallintaan ja sähköpostimarkkinointiin. Yli 15 vuoden kokemuksella, APSIKSEN tavoitteena on auttaa markkinoijia luomaan ja kehittämään arvokkaita asiakassuhteita. Tässä apuna ovat helppokäyttöiset työkalut, joiden käyttöönotto on nopeaa ja ketterää. Loistavaa markkinointia kaikissa kanavissa ja alustoissa. 

Me olemme APSIS

APSIS on yhtä kuin edistyminen. Pieniä askeleita, joista tulee suuria harppauksia. Sellaisia, joilla viet yrityksesi tulevaisuuteen.

APSIS on yhtä kuin kasvu. Automaatio kertoo sinulle asiakkaidesi tarpeista, jotta voit tarjota paremman asiakaskokemuksen ja keskittyä liiketoimintaasi.

APSIS on yhtä kuin tavoitettavuus. Haluatko tavoittaa asiakkaasi helposti? Sen takaavat helppokäyttöiset digitaalisen markkinoinnin työkalut.

APSIS on yhtä kuin ihmiset. Me olemme yksilöitä, joilla on tietotaitoa digitaalisesta, dataohjatusta markkinoinnista. Jaamme sitä, jotta sinä ja bisneksesi voitte kehittyä jatkuvasti.

Haluatko kuulla lisää?

© APSIS International AB. Kaikki oikeudet pidätetään.