mamagement team

Johtoryhmä


Johtoryhmällämme on yksi yhteinen visio: Haluamme olla älykkäin, helppokäyttöisin ja intuitiivisin dataohjatun markkinoinnin mahdollistaja.

Apsis CEO Emma Svalin

Emma Svalin


Emma Svalin tuli APSIKSELLE syksyllä 2017. Emmalla on pitkä johtajakokemus telecom -alalta. Hän on tehnyt töitä mm. CRM, BI ja CX -ratkaisujen parissa niin CTO kuin COO-rooleissa sekä johtoryhmässä. 

Apsis management Pelle Rosell

Pelle Rosell


CMO Pelle Rosell omaa pitkän linjan kokemuksen kansainvälisestä markkinoinnista, brändin rakennuksesta ja johtamisesta sekä yritystoiminnan kehittämisestä. Hän toimi aiemmin QlikTechillä positionaan VP Brand Management. 

Apsis CFO Anders Hillmanson

Anders Hilmansson


Anders toimii APSIKSEN talousjohtajana. Hän aloitti APSIKSELLA vuonna 2015 ja on ollut merkittävässä roolissa yrityksen kasvutarinassa. Anders on järjestelmällinen ja analyyttinen sekä energiaa täynnä.

Apsis HR manager Marika Bertilsson

Marika Bertilsson


Marika on ollut tärkeä osa APSISTA aina vuodesta 2010 lähtien. Hänen roolinsa on kehittynyt rekrytoinnista APSIKSEN tärkeimmän voimavaran - ihmisten - strategisen kehittämiseen. Marikalla on yli 15 vuotta HR kokemusta niin johtajana kuin konsulttina.

Apsis management Jonas Berthelsen

Jonas Bertelsen


Jonas Bertelsen, CPO, aloitti APSIKSELLA vuonna 2015. Sitä ennen hän toimi tuotepäällikkönä digimarkkinoinnin alalla yli kymmenen vuoden ajan. Jonas on erityisen kiinnostunut omnichannel -ratkaisuista.

Apsis management Mikael Hedberg

Mikael Hedberg


Mikael Hedberg, CTO, aloitti APSIKSELLA kesällä 2016 Innometrics –yrityskaupan myötä. Mikaelilla on laaja tausta ohjelmistoalalta ja hänen aiempia roolejaan ovat olleet mm. Senior Developer, Product Manager ja Director of Technology.