Johtoryhmä

Jokainen yritys tarvitsee hyviä johtajia - tutustu johtoryhmäämme.

Emma Svalin

Emma Svalin tuli APSIKSELLE syksyllä 2017. Emmalla on pitkä johtajakokemus telecom -alalta. Hän on tehnyt töitä mm. CRM, BI ja CX -ratkaisujen parissa niin CTO kuin COO-rooleissa sekä johtoryhmässä. 

Kim Mortensen

Kim tuli APSIKSEEN vuonna 2001 myyntijohtajaksi. Sen jälkeen hänestä tuli tuotantojohtaja, operatiivinen johtaja ja lopulta varatoimitusjohtaja. Kauppatieteiden tutkinnon suorittaneella Kimillä on vahvaa toimialatietämystä ja liiketoimintaosaamista ja peloton, eteenpäin katsova asenne.

Anders Hilmansson

Anders toimii APSIKSEN talousjohtajana. Hän aloitti APSIKSELLA vuonna 2015 ja on ollut merkittävässä roolissa yrityksen kasvutarinassa. Anders on järjestelmällinen ja analyyttinen sekä energiaa täynnä.

Marika Bertilsson

Marika on ollut tärkeä osa APSISTA aina vuodesta 2010 lähtien. Hänen roolinsa on kehittynyt rekrytoinnista APSIKSEN tärkeimmän voimavaran - ihmisten - strategisen kehittämiseen. Marikalla on yli 15 vuotta HR kokemusta niin johtajana kuin konsulttina.

Pelle Rosell

CMO Pelle Rosell omaa pitkän linjan kokemuksen kansainvälisestä markkinoinnista, brändin rakennuksesta ja johtamisesta sekä yritystoiminnan kehittämisestä. Hän toimi aiemmin QlikTechillä positionaan VP Brand Management. 

Daniel Ljungh

Daniel Ljungh

Daniel Ljungh aloitti CCO:na APSIKSELLA alkuvuodesta 2017. Hän on toiminut aiemmin johdon konsulttina sekä johdon eri rooleissa monissa dynaamisissa, nopeasti kasvavissa teknologia –ja media-alan yrityksissä.

Jonas Bertelsen

Jonas Bertelsen

Jonas Bertelsen, CPO, aloitti APSIKSELLA vuonna 2015. Sitä ennen hän toimi tuotepäällikkönä digimarkkinoinnin alalla yli kymmenen vuoden ajan. Jonas on erityisen kiinnostunut omnichannel -ratkaisuista.

Mikael Hedberg

Mikael Hedberg

Mikael Hedberg, CTO, aloitti APSIKSELLA kesällä 2016 Innometrics –yrityskaupan myötä. Mikaelilla on laaja tausta ohjelmistoalalta ja hänen aiempia roolejaan ovat olleet mm. Senior Developer, Product Manager ja Director of Technology.

APSIS More on enemmän

Haluatko saada vinkkejä ja uusinta tietoa digitaalisesta markkinoinnista suoraan sähköpostiisi? Tilaa APSIS More –uutiskirje.

Thank you! We'll be in touch soon.

© APSIS International AB. Kaikki oikeudet pidätetään.