APSIS seminaarit


Osallistu suosittuihin seminaareihimme! APSIS seminaareissa puhuvat parhaat sähköpostimarkkinoinnin, markkinoinnin automaation ja digitaalisen markkinoinnin asiantuntijat. Pääset myös verkostoitumaan alan parhaiden ammattilaisten kanssa – täysin veloituksetta.

Seuraavan APSIS seminaarin päivämäärä ilmoitetaan pian! Tilaa uutiskirjeemme ja saat kutsun digitaalisen markkinoinnin tapahtumiin ensimmäisten joukossa.

 

APSIS kuvagalleria


Tutustu aikaisempien APSIS seminaarien kuvagalleriaan! Tilaa myös uutiskirjeemme niin saat viimeisimmät digimarkkinoinnin uutiset sekä seminaarikutsut suoraan sähköpostiisi.

APSIS-seminaarit antavat inspiraatiota markkinoinnin kehittämiseen. Seminaareissa kuulet tämän hetken ja tulevaisuuden kuumimmat markkinoinnin trendit sekä näet ensimmäisten joukossa uusien markkinointiratkaisujen mahdollisuudet. Tapahtumien jälkeen toimistolle palaa aina täynnä uusia ideoita ja oivalluksia."

 

Sara Kessens, Markkinointikoordinaattori

Sara Kessensin asiakaslausunto.

Mikä on APSIS One?


APSIS One on uusi helppokäyttöinen markkinointialusta, jolla yhdistat dataa ja luot aidosti hekilökohtaista markkinointia. APSIS One -ratkaisussa yhdistyy Customer Data Platform ja pakillinen tehokkaita ja käyttäjäystävällisiä työkaluja sähköpostimarkkinointiin, verkkosivustoille sekä tekstiviestien ja markkinoinnin automaatioon.