APSIS seminaarit

Osallistu suosittuihin seminaareihimme! Seminaareissamme puhuvat parhaat sähköpostimarkkinoinnin, markkinoinnin automaation ja digitaalisen markkinoinnin asiantuntijat. Pääset myös verkostoitumaan alan parhaiden ammattilaisten kanssa – täysin veloituksetta.

Digimarkkinoinnin tehoaamu Lahdessa 25.5.

Aamupäivän tilaisuudessamme niin saat kattavan paketin mitä digitaalisen markkinoinnin maailmassa on tällä hetkellä pinnalla, ja mitä yrityksesi voi tehdä liiketoiminnan ja asiakaskokemuksen parantamiseksi. 

Puheenvuorot:

3 vinkkiä ja 3 viikkoa - näin pääset nopeasti alkuun markkinoinnin automaatiossa
Markkinoinnin automaation käyttöönoton ei tarvitse olla pitkäkestoinen, hankala prosessi vaan voit päästä liikkeelle helposti ja nopeasti. 

Miksi digitaalinen vuoropuhelu usein ontuu ja kuinka data sekä markkinoinnin automaatio voivat auttaa?
Asiakkaiden tunteminen ja vuoropuhelu ovat avaintekijöitä, kun halutaan tarjota ylivertainen asiakaskokemus. Mikä rooli markkinoinnin automaatiolla ja datalla on tässä kokonaisuudessa?

Copy loves design
Ideoita ja muistilista sitouttavan ja myyvän sähköpostin suunnitteluun.

Tilaisuus on ilmainen ja pureudumme näihin teemoihin heti aamiaisen jälkeen.

Puheenvuorojen lomassa on loistava mahdollisuus verkostoitua muiden markkinoijien kanssa sekä vaihtaa ajatuksia APSIS-asiantuntijoiden kanssa. Ilmoittaudu heti mukaan, sillä paikkoja on rajoitetusti.

Aika: Perjantai 25.5.2018 | klo 8.30-11.00
Paikka: Sokos Hotel Lahden Seurahuone, Aleksanterinkatu 14, Lahti

 

Kansainvälistä osaamista paikallisella painotuksella

Järjestämme säännöllisesti seminaareja digitaalisen markkinoinnin parhaista käytännöistä ja trendeistä. Jaamme sinulle mielellämme osaamistamme yksinkertaisesta uutiskirjeen suunnittelusta tehokkaaseen liidienhankintaan ja markkinoinnin automaatioteknologioihin – täysin veloituksetta. Tilaa uutiskirjeemme, niin saat tiedon seminaareista ensimmäisenä suoraan sähköpostiisi!

© APSIS International AB. Kaikki oikeudet pidätetään.