Sähköpostimarkkinoinnin opas - lataa ilmaiseksi!


Lataa Pohjoismaiden suosituin sähköpostimarkkinoinnin opas ilmaiseksi ja laajenna osaamistasi! Opit suunnittelemaan, toteuttamaan ja analysoimaan tehokkaita sähköpostikampanjoita, kasvattamaan tilaajamäärää ja parantamaan toimitettavuutta. Annamme sähköpostimarkkinoinnin oppassa vinkkejä myös sisällöntuotantoon ja lukijoiden sitouttamiseen.

Sähköpostimarkkinoinnin opas. Lataa maksuton käsikirja.

Sähköpostimarkkinoinnin oppaan sisältö


1. Menestyksen avaimet sähköpostimarkkinointiin
2. Sähköpostimarkkinointi on enemmän kuin pelkkää myyntiä 
3. Yksinkertainen suunnittelu 
4. Uutiskirjeen tilaajien hankinta ja pitäminen
5. Relevantin sisällön tuotanto 
6. Toimiva sähköpostisuunnittelu 
7. Tekstisisällön optimointi 
8. Paranna toimitettavuuttasi 
9. Kuinka saat uutiskirjeesi avatuiksi, luetuiksi, ja jaetuiksi sosiaalisessa mediassa 
10. Opi sähköpostimarkkinoinnin tulosten arvioinnin taito 

Sähköpostimarkkinointia vastaanottajan ehdoilla


Tutkimukset osoittavat, että suurin osa ihmisistä tilaa uutirkirjeitä ja sähköpostimarkkinointia suhteellisen harvoilta yrityksiltä ja organisaatioilta. Iso-Britannian suoramarkkinointiyhdistyksen DMA: n tekemässä tutkimuksessa todettiin, että puolet kuluttajista tilaa alle 11 brändin uutiskirjeitä. Menestyvä sähköpostimarkkinointi edellyttää, että olet sisäistänyt ainakin kaksi seuraavaa perusperiaatetta.

Woman with computer

Henkilökohtaista sähköpostimarkkinointia


  1. Ihmiset ovat tarkkoja siitä, mitä tilaavat sähköpostilaatikkoonsa. Kuluttajat haluavat vastaanottaa vain sähköposteja (esim. uutiskirjeitä), joita he ovat nimenomaisesti tilanneet.
     
  2. Kun olet saanut kasvatettua uutiskirjeen tilaajakantaasi, varmista, että he myös pysyvät sähköpostiesi vastaanottajana. Tämä onnistuu tarjoamalla heitä aidosti kiinnostavaa ja hyödyllistä sisältöä.

Jos noudatat näitä kahta yksinkertaista periaatetta, on suuri mahdollisuus, että sähköpostimarkkinointisi onnistuu. Näitä periaatteita noudattavia uutiskirjeitä vastaanotetaan yleensä mielellään.

Sähköpostimarkkinoinnin oppaamme auttaa viemään sähköpostimarkkinointisi entistä henkilökohtaisemmalle tasolle. Miten? Lue lisää oppaasta.