Tietoa meistä: joukko APSIS työntekijöitä tekemässä yhteistyötä.

Työpajat, jotka tarjoavat tuloksiin perustuvia neuvoja ja vinkkejä


APSIS-työpajat auttavat pysymään digimarkkinoinnin aallonharjalla. Meillä on kokemusta yli 4 000 asiakkaan kanssa työskentelystä. Tuomme ulottuvillesi tosielämän case-esimerkkejä ja digitaalisen markkinoinnin strategioita, jotka antavat lisävauhtia kampanjoillesi.

APSIS työpajat


  • Digimarkkinoinnin työpaja
  • Verkkokaupan workshop
digital marketing workshop

Digimarkkinoinnin työpaja


Miten ansaitset asiakkaiden luottamuksen, keräät asiakasdataa sekä luot asiakkaiden kaipaamaa lisäarvoa? Esittelemme tässä kahden tunnin koulutuksessa markkinoinnin kuumimmat trendit, jaamme omnichannel-markkinointia koskevat parhaat vinkit ja kerromme, miten voit kiihdyttää kasvuasi yhdistämällä sisällön ja datan.

ecommerce workshop illustration

Verkkokaupan workshop


Verkkokaupan ala kehittyy Pohjoismaissa nopealla vauhdilla. Jaamme tässä verkkokauppaa käsittelevässä workshopissa alan parhaita käytäntöjä ja inspiroivia case-esimerkkejä. Lisäksi saat tietää, millaisia strategisia eroja kuluttajien luottamuksessa ja mieltymyksissä on.

Workshop tarjoaa käytännön vinkkejä oman liiketoiminnan optimoimiseen. Huomioimme tämänhetkisen tilanteesi kokonaisvaltaisesti: teemme joko pika-analyysin verkkonäkyvyydestäsi tai tutustumme viimeisimpiin tuloksiisi, mikäli olet APSIS Ecom -asiakas.

Myös nämä workshopit saattavat kiinnostaa sinua...


Markkinoinnin automaatio -workshop

Opi rakentamaan tervetulo-flow uusille asiakkaillesi ja tilaajillesi, ja polkaise markkinoinnin automaatio vauhdilla käyntiin.

Kustomoitu sähköpostimarkkinointi

Tehokkaassa sähköpostimarkkinoinnissa sama sisältö ei sovi kaikille. Tämän workshopin avulla opit tunnistamaan personoitujen sähköpostien oikeanlaisen rakenteen.

Digimarkkinoinnin parhaat käytännöt

Mitä ovat parhaat ja toimivimmat käytännöt digimarkkinoinnissa? Workshop tarjoaa toimialan eksperttien vinkkejä ja tosielämän onnistuneimpia esimerkkejä.

Oletko kiinnostunut digimarkkinoinnin työpajoistamme?


Ota yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja siitä, miten digitaalisten asiantuntijoidemme tiimi voi auttaa sinua saamaan kaiken irti digitaalisesta markkinoinnista.