APSIS-uutishuone


Etsitkö tuoreimpia uutisia digitaalisesta markkinoinnista tai APSIKSESTA? Täältä löydät lehdistötiedotteemme, tuotepäivitykset, uutisia palveluistamme sekä viimeisimmistä yritystapahtumistamme. Kerromme myös mielellämme lisää, jos et löydä tarvitsemaasi tietoa!

Wästgöta Finans vauhdittaa myyntiputkea APSIS One -alustan avulla

 

Wästgöta Finans vauhdittaa myyntiputkea APSIS One -alustan avulla

Sadat yritykset ovat siirtyneet käyttämään APSIS One -alustaa, joka mahdollistaa helppokäyttöisen dataohjatun markkinoinnin. Jula-konserniin kuuluva ruotsalainen yksityislainoja myöntävä Wästgöta Finans on siirtynyt APSIS One -alustan avulla hyödyntämään dataohjattua markkinointia.

 "Haluamme lisätä bränditietoisuutta potentiaalisten asiakkaiden keskuudessa sekä päästä nopeammin allekirjoitusvaiheeseen prospektiasiakkaiden kanssa ja maksuvaiheeseen nykyisten asiakkaiden kanssa. APSIS One vastaa kaikkiin myyntiputken tarpeisiin.”

– Therese Hjälmner, markkinointi- ja myyntijohtaja, Wästgöta Finans

Sanoma Utbildning vahvistaa asiakasviestintäänsä APSIS One -alustan avulla


 

Vuoden 2019 APSIS One -lanseerauksen jälkeen useiden eri alojen yritykset ovat siirtyneet käyttämään APSIS One -alustaa vahvistaakseen sen avulla dataohjattua markkinointia. Ilahtuneena ilmoitamme että Sanoma Utbildning, käytettyään APSIS One -alustaa B2B-liiketoiminta-alueellaan, on päättänyt siirtää kaikki markkinointitoimenpiteensä siihen.

APSIS One:lle uusia asiakkaita Suomessa


APSIS on tarjonnut digitaalisia markkinointityökaluja Suomessa vuodesta 2007 ja voi nyt ilmoittaa, että Delete Group Oy ja Winestate ovat päättäneet viedä dataohjatun markkinointinsa seuraavalle tasolle APSIS Onella: verkkosivujen personointiin, markkinoinnin automaatioon ja sähköpostimarkkinointiin tarkoitetulla all-in-one-markkinointialustalla.

APSIS julkaisee uusia natiivi-integraatioita


APSIS julkaisee kolme integraatiota APSIS Onen kehittämisen tukemiseksi. Asiakkaat voivat nyt hyödyntää APSIS One -alustaa yhdessä Sitecore CMS:n, Episerver CMS:n ja Magento eCommercen kanssa.

”APSIS Onen ja Sitecoren, Magenton tai Episerverin välinen integraatio voidaan toteuttaa muutamassa minuutissa. Haluamme tuoda datan markkinoijien käsiin. Järjestelmien helppo integrointi on siinä avainasemassa.”

– Jonas Bertelsen, Chief Product Officer, APSIS

Sabis parantaa asiakaskokemustaan APSIS Onella


APSIS siirtyi vuonna 2019 APSIS Onen lanseerauksen myötä useiden erilaisten markkinointiratkaisujen tarjoamisesta yhteen all-in-one-markkinointialustaan edistynyttä personointia varten. APSIS esittelee nyt ylpeänä uusimman lisäyksen jatkuvasti kasvavaan APSIS One -asiakasportfolioonsa: elintarvike- ja elämysyritys Sabis.

– APSIS Onen avulla meillä on mahdollisuus työstää automatisoituja asiakaspolkuja aivan toisella tasolla ja integroida tietoja useilta alustoilta. Tämä auttaa meitä räätälöimään viestintämme sen mukaan, missä kohtaa asiakaspolkuamme asiakas on, ja tehostamaan markkinointitoimiamme, kertoo Sabisin markkinointijohtaja Sema Schmidt.

 

Novi Real Estate valitsi APSIS Onen


Novi Real Estate valitsi APSIS Onen viestintänsä kehittämiseen ja automatisointiin

APSIS One tarjoaa yhden all-in-one-markkinointialustan. APSIS julkistaa ylpeänä uusimman tulokkaan jatkuvasti kasvavaan asiakasportfolioonsa: ruotsalaisen kiinteistöjohtamisyritys Novi Real Estaten. 

”APSIS Onessa paljon potentiaalia, jolla voimme yksinkertaistaa sisäisiä prosessejamme ulkoisessa viestinnässä vuokralaistemme kanssa. Koska viestintämateriaalin tuottaminen on sujuvampaa ja tehokkaampaa kuin edellisellä ratkaisullamme, voimme lisätä uusia viestintämahdollisuuksia.”

– Alexander Johansson, Leasing and Marketing Manager, Novi

APSIS One valloittaa markkinaa Euroopassa


Edistyneen personoinnin markkinointialusta on saanut kaksi uutta käyttäjää: tsekkiläiset yhtiöt: Husky CZ ja Skrivanek.

Loistavalla markkinoinnilla ei ole maantieteellisiä rajoja. Me Apsiksella olemme ylpeitä näistä uusista asiakkuuksista. Nämä kaksi yritystä toimivat vähittäiskaupan sekä konsultointi- ja koulutuspalvelujen aloilla - APSIS One soveltuu loistavasti eri alojen tarpeisiin.

 

APSIS ja Newport syventävät yhteistyötään


APSIS on toimittanut markkinointiratkaisuja Newportin asiakasviestintään viimeisen neljän vuoden ajan. Ruotsalainen jälleenmyyjä on päättänyt ottaa seuraavan askeleen dataohjatussa markkinoinnissa APSIS Onen avulla. Tavoitteena on rakentaa automatisoituja ja henkilökohtaisia asiakaspolkuja, jotka parantavat yleistä asiakaskokemusta.

 

 

APSIS toivottaa joukon uusia asiakkaita tervetulleeksi käyttämään APSIS One markkinointialustaa


APSIS – yksi Pohjoismaiden johtavista markkinointiratkaisujen tarjoajista – toivottaa joukon uusia asiakkaita tervetulleeksi kaiken kattavalle APSIS One -markkinointialustalle. Uusia asiakkaita ovat mm. Parks and Resorts, LensWay, Tillberg Design of Sweden, Svedea, Fjordkraft, Friluftsfrämjandet ja Pharma Relations.

 

APSIS laajenee Alankomaihin


APSIS – Pohjois-Euroopan johtava dataohjatun digimarkkinoinnin alusta – laajenee Alankomaihin vuoden 2020 alusta lähtien. Apsiksen Alankomaiden markkinoista vastaavat Ben van der Laan ja Ton Fernandes, joilla on yhteensä yli 30 vuoden kokemus dataohjatun markkinoinnin alalta.

Emma Dyga APSIKSEN toimitusjohtajaksi


Emma Dyga on valittu APSIKSEN uudeksi toimitusjohtajaksi marraskuusta 2017 lähtien.  

 

APSIS syventää yhteistyötä Hankkijan kanssa

APSIS ja Hankkija ovat solmineet yhteistyösopimuksen APSIS Profile Cloudista. Sopimus tulee syventämään osapuolten välistä yhteistyötä merkittävästi markkinoinnin automaation osalta. 

APSIS ja Innometrics yhdistyvät


Digitaalisen markkinoinnin teknologia- ja palvelutarjoaja APSIS julkistaa APSIS Open Marketing Hubin, joka mahdollistaa aidosti integroidun markkinoinnin – asiakkaan omilla ehdoilla.

ProspectEye on nyt APSIS Lead


Maaliskuun 10. päivä ProspectEyestä tulee APSIS Lead. APSIS Lead tarjoaa älykkäitä mahdollisuuksia houkutella, hoitaa ja tuottaa korkealaatuisia liidejä B2B-yritysten myyntiorganisaatioihin.– Hankimme ProspectEyen vuoden 2013 lopulla laajentaaksemme tarjontaamme nopeasti kasvavilla liidienhallinnan...

Lue lisää

APSIS ja ProspectEye ilmoittavat yhdistymisestä


APSIS Group AB (APSIS), Pohjoismaiden johtava sähköpostimarkkinoinnin ratkaisujen toimittaja on allekirjoittanut sopimuksen hankkia liidienhallinnan markkinajohtaja, ProspectEye AB (ProspectEye), vahvistaakseen asemaansa...

Lue lisää