Tietoa meistä


Luomme henkilökohtaisia ​​ja skaalautuvia markkinointiratkaisuja, jotka auttavat yrityksiä saavuttamaan paremmin kohdeyleisönsä ja kasvattamaan liiketoimintaansa tehokkaammin. Markkinoinnin automaatioalustamme on ollut pitkään suosittu tuhansien yritysten keskuudessa Pohjoismaissa ja muualla. Etsimme kuitenkin jatkuvasti tapoja kehittyä ja auttaa asiakkaitamme menestymään entistä paremmin.

 

 

 

Personoitua markkinointia helposti ja tehokkaasti


Ostimme vuonna 2016 ruotsalaisen start-up-yrityksen, jolla oli uusimman teknologian mukainen markkinointialusta. Yrityksen Customer Data Platform (CDP) auttoi käyttäjiä tekemään pitkälle personoitua markkinointia luomalla uniikkeja profiileita ja yhdistämällä kaikista kanavista ja järjestelmistä tulevan datan. Tällaisen ratkaisun käyttöönotto voi kuitenkin tuntua aikamoiselta rakettitieteeltä.

Halusimme tehdä personoinnista helppoa ja edullista kaikille. Niinpä saimme idean: mitäpä jos yhdistäisimmekin tärkeimpien markkinointityökalujen ja CDP-alustan vahvuudet ja rakentaisimme niistä yhden alustan?

Tästä ideasta syntyi APSIS One. Edistyneeseen personointiin tarkoitettu helppokäyttöinen alusta, jossa on intuitiiviset työkalut sähköpostimarkkinointia ja uutiskirjeitä, verkkosivuja, tekstiviestejä sekä markkinoinnin automaatiota varten. Kyllä, kuulostaa tähtitieteellisen monimutkaiselta. Kyseessä on kuitenkin avaruusalus, joka osaa lentää itsenäisesti, jotta sinä voit keskittyä ydinosaamiseesi: markkinointiin. Ilman turhaa rakettitiedettä.

2001


Kun aloitimme toimintamme, visionamme oli tarjota taidolla suunniteltuja markkinointiratkaisuja.

2010


Norvestor päätti investoida Apsikseen, minkä ansiosta pystyimme kasvamaan ja kehittymään jatkuvasti. 

2016


Ostimme Innometrics-yrityksen vastataksemme markkinoiden personointitarpeisiin.

2018


Julkaisimme uuden APSIS One -markkinointialustan ja perehdytimme ensimmäiset asiakkaamme.

2019


Avasimme toimipisteen Benelux-maihin tukeaksemme kansainvälistä kasvuamme.

2020


Yli 200 asiakasta käyttää APSIS One -alustaa helppoon dataohjattuun markkinointiin ja personointiin.

Me olemme APSIS


Ihmiset ensin. Sekä työntekijämme että asiakkaamme: työmme keskittyy ymmärtämään ihmisiä ja kehittämään ratkaisuja, jotka vastaavat heidän tarpeisiinsa.

Haasta. Innovaatio vaatii uusia ideoita. Haastamme toimialaa jatkuvasti luomalla uusia näkökulmia ja ratkaisuja digimarkkinoijille.

Yksinkertaista. Yksinkertaisuus on avain tehokkaiden, henkilökohtaisten ja skaalautuvien ratkaisujen luomiseen datavetoisen markkinoinnin monimuotoisessa maailmassa.

Omistajuus. Otamme vastuun siitä, että toimitamme sen, mitä olemme luvanneet ja viemme loppuun saakka aloittamamme projektit.

+18 vuotta


kokemusta digitaalisesta markkinoinnista

+290


asiantuntijaa ympäri maailman

+3600


asiakasta 50 maassa

Haluatko kuulla lisää APSIKSESTA?