Tule mukaan tekemään digitaalista vallankumousta!


Etsimme jatkuvasti uusia tähtiä: luovia mestareita, teknologiaguruja ja kaikkea siltä väliltä.

Millaista on työ APSIKSELLA?


APSIS on työpaikka sinulle, joka elät ja hengität digiä. Tiedät, että digitaalinen markkinointi kehittyy jatkuvasti, ja ymmärrät, miten tärkeää on tavoittaa oikeat ihmiset oikeaan aikaan. Siihen pystyy tehokkaimmin sähköposti.

Me APSIKSELLA nautimme siitä, että digimarkkinoinnin maailma muuttuu jatkuvasti. Muutos antaa meille mahdollisuuden ylittää odotukset ja oppia jatkuvasti uutta – unohtamatta kuitenkaan jo toimiviksi havaittuja toimintatapoja.

Uskomme henkilökohtaiseen kunnianhimoon. Työntekijöillämme on mahdollisuus kehittyä APSIKSELLA omien yksilöllisten kiinnostustensa ja tavoitteidensa mukaisesti. Rohkaisemme jakamaan osaamista ja positiivista asennetta. Tärkeimpänä pidämme tiimityötä. Se koskee jokaista: asiantuntijoita, suunnittelijoita, kehittäjiä, myyntiä - ihan kaikkia meitä.

Jos jaat intohimomme ja arvomme, selaa avoimia työpaikkojamme ja katso löytyisikö sieltä jotain kiinnostavaa. Ja ellei juuri nyt ole avoinna sinulle sopivia paikkoja, lähetä meille avoin hakemus, niin osaamme olla yhteydessä, kun osaamisellesi on tarvetta. Kiitos luottamuksestasi!