Johtoryhmä


Johtoryhmällämme on yksi yhteinen visio: Haluamme olla älykkäin, helppokäyttöisin ja intuitiivisin dataohjatun markkinoinnin mahdollistaja.

Emma Svalin, Apsiksen toimitusjohtaja

Emma Dyga, CEO


Emma Dyga tuli APSIKSELLE syksyllä 2017. Emmalla on pitkä johtajakokemus telecom -alalta. Hän on tehnyt töitä mm. CRM, BI ja CX -ratkaisujen parissa niin CTO kuin COO-rooleissa sekä johtoryhmässä. 

Marika Bertilsson, henkilöstöjohtaja, APSIS, johtoryhmän jäsen

Marika Bertilsson, HR Manager


Marika on ollut tärkeä osa APSISTA aina vuodesta 2010 lähtien. Hänen roolinsa on kehittynyt rekrytoinnista APSIKSEN tärkeimmän voimavaran - ihmisten - strategisen kehittämiseen. Marikalla on yli 15 vuotta HR kokemusta niin johtajana kuin konsulttina.

Jakob Lunøe  CCO, APSIS, johtoryhmän jäsen

Jakob Lunøe, CCO


Jakob Lunøe on kaupallinen johtajamme, joka aloitti Apsiksella vuonna 2015. Hänellä on yli 15 vuoden kokemus digimarkkinoinnista ja verkkokauppateknologioista, joten hänellä on vankka osaaminen siitä, miten asiakkaan elinkaari optimoidaan tuottoisuuden maksimoimiseksi.

Anna Torkelstam, COE


Anna Torkelstam, Chief of Organisational Excellence,  aloitti Apsiksen palveluksessa vuonna 2007 ja on nyt siirtynyt Professional Services -organisaatioomme, jonka vastuulla on sisäiset koulutukset ja projektien johto. Hänen mielestään prosessi ei saa olla tavoite sinänsä, ja hänen intohimonsa on asteittainen ja radikaali liiketoiminnan kehittäminen yhdessä prosessisuunnittelun kanssa.

Jonas Berthelsen, CPO, APSIS, johtoryhmän jäsen

Jonas Bertelsen, CPO


Jonas Bertelsen, Chief Product Officer, aloitti APSIKSELLA vuonna 2015. Sitä ennen hän toimi tuotepäällikkönä digimarkkinoinnin alalla yli kymmenen vuoden ajan. Jonas on erityisen kiinnostunut omnichannel -ratkaisuista.

Mikael Hedberg, CTO, APSIS, johtoryhmän jäsen

Mikael Hedberg, CTO


Mikael Hedberg, Chief Technology Officer, aloitti APSIKSELLA kesällä 2016 Innometrics –yrityskaupan myötä. Mikaelilla on laaja tausta ohjelmistoalalta ja hänen aiempia roolejaan ovat olleet mm. Senior Developer, Product Manager ja Director of Technology.

Apsis CFO, Stefan Pettersson

Stefan Pettersson, CFO


Stefan Pettersson aloitti Apsiksen talousjohtajana vuoden 2020 alussa. Stefanilla on monipuolinen tausta talousalalta. Hän on työskennellyt viimeisten seitsemän vuoden ajan Norjan matkailualalla ja sitä ennen usean vuoden ajan televiestintä- ja media-alalla. APSISin neljästä ydinarvosta yksinkertaisuus on hänelle erityisen tärkeä.